follow

Alţii fac circ, noi cumpărăm circari: Kerlon este jucătorul Interului

Sunt convins că mulţi îl ştiţi pe Kerlon, puştiul brazilian poreclit Foca pentru dublele pe care le face pe cap driblându-şi în acelaşi timp adversarii. „Nu vreau să-i umilesc, pur şi simplu este o calitate de-a mea, pe care o folosesc pentru a-mi ajuta echipa”, a declarat jucătorul de 21 de ani. Ei bine, după un sezon la Chievo, unde nu a apucat să joace decât de patru ori, Kerlon a ajuns la Inter, o mutare întârziată un an deoarece „nerazzurri” perfectaseră deja transferul lui Coutinho, un alt talent din Ţara Cafelei.

Pe site-ul lega-calcio.it a apărut luni informaţia că Inter a depus actele pentru transferul definitiv al lui Kerlon. O ştire pe care sincer nu ştiu cum să o primesc. Puştiul pare de viitor, dar nu pare încă destul de matur pentru a se impune în squadra lui Mourinho. Pe de altă parte, pe când juca la Cruzeiro, fundaşii adverşi îl cam tăvăleau (are doar 1,67 m), considerând că trecând de ei ţinând mingea pe cap vrea să-i ia la mişto. Oare cum vor reacţiona nişte nume precum Chiellini, Nesta sau Mexes când copilul îşi va pune mingea pe cap şi o va lua la fugă? Ca să nu mai pun la socoteală că lui Jose nu-i prea plac chestiile astea (vă mai amintiţi ce faţă a făcut la golul lui Ibra cu Bologna?) şi s-ar putea să-i taie capul.

În fine, până vom vedea cum stau exact lucrurile, vi-l prezint pe Kerlon, noul jucător al Interului. Să mai spună cineva că nu ne mişcăm şi noi în mercato.


By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

Leave a Reply