follow

Ce mai zic alţii despre Inter 04.07.09

Alibec a lăsat până la urmă figurile deoparte şi a semnat cu Inter...Acestea sunt primele cuvinte ale atacantului de 18 ani în calitate de interist, iar acesta este omul care îl va antrena.

Milito ţine prima pagină a celui mai important ziar de sport din Italia şi a acordat primul interviu din postura de „nerazzurro”. Vorbeşte frumos argentinianul. Personal mi-a plăcut când a zis că vrea să-l ajute pe Ibra să-şi păstreze titlul de golgeter. Asta înseamnă că este decis să ajute echipa. Dar sunt şi alte motive pentru care fostul genovez, alături de Thiago Motta, se poate dovedi o mişcare inteligentă.

Înainte de a pleca în Nigeria, Mourinho a declarat că promovarea tinerilor trebuie să fie calea aleasă de Inter. Interesant, dar cum rămâne cu cei patru puşti cedaţi la Genoa (dintre care Bolzoni şi Acquafresca sunt deja certitudini) sau cu Biabiany, transferat la Parma, sau cu băieţii ăştia doi? Bine că se face mare tam-tam cu Arnautovic. Mare tristeţe simt că a căzut transferul.

Mancio susţine că nu ar refuza o ofertă din partea lui Juventus. Eu sper ca aceasta să nu vină cât o să trăiesc eu.

Un schimb Mancini-Cassano ar fi extrem de interesant. Eu chiar cred că Mourinho îl poate face pe fostul copil-teribil al fotbalului italian să dea maximum. Mai multe nu spun acum, poate voi avea ocazia când şi dacă se va încheia afacerea.

În fine, să ne mai aducem aminte şi de cei care au scris istorie în tricoul „nerazzurro”. Astăzi, Tarcisio Burgnich.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

 • rzastavros says:

  imi zice si mie cineva,ce fel de jucator este acesta? daca se poate o comparatie,ceva..

  PS. nu`mi merge montajul acesta facut :|

 • Ionut says:

  Despre ce jucator vorbesti? Alibec? E un pusti de 18 ani luat de la Farul pentru Inter Primavera. Iar acela nu e niciun montaj, e un gol de-al lui marcat contra Timisoarei. :)

 • Luchian says:

  Unul care declara ca prefera sa ramana la Farul decat sa joace la Inter chiar si la juniori, sau care ameninta ca daca semneaza cu Interul nu poate astepta mult pana sa fie titular de ca si cum ar fi deja cine stie ce vedeta, mai bine ramanea in Dobrogea la mititei si bere Ursus.

Leave a Reply