follow

Ce mai zic alţii despre Inter 06.07.2009

Pentru că ne pregătim de noul sezon să mai aruncăm un ochi la trecutul apropiat...Balotelli a câştigat un premiu. Nu unul fotbalistic, ci pentru lupta împotriva rasismului. SuperMario va sta alături de un compatriot de-al nostru, Bănel Nicoliţă. Mă rog, nu ştiu exact cine lângă cine va sta.

Săracul Berlusconi. Cred că de la prea multe femei, la care se adaugă vârsta, a devenit cam senil. Astfel nu-mi pot explica declaraţia ASTA. În schimb, preşedintele nostru, se gândeşte la cu totul şi cu totul altceva atunci când vine vorba de viitorul sezon.

Ieri am scris un post despre puştimea de la Inter. Doi dintre copiii în care investesc „nerazzurri”, brazilianul Coutinho şi românul Alibec, au vorbit despre aşteptările pe care le au de la campioana Italiei. Să vedem şi cam ce vor oferi ei.

Ibra vorbeşte despre viaţa lui. De la origini până în prezent. Totuşi, hai să lăsăm lacrimogenele astea şi să continuăm să dăm goluri. Şi să începem să o facem şi în Liga Campionilor.

Un nume nou în mercato. Este vorba despre puştiul talentat de la PSV, Affelay. Rămâne de văzut cât de real este. Despre interesul lui Liverpool pentru Cambiasso nici nu merită să insist. Se pare că nu sunt singurul.

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply