follow

Ce mai zic alţii despre Inter 09.07.2009

Jair este sărbătoritul zilei. Pentru tot ce a oferit clubului şi în special pentru golul de mai jos merită toată consideraţia noastră.Un articol interesant şi chiar mişto despre „Il Capitano”. Mie chiar mi-a plăcut.

Noutăţi despre doi foşti. Walter Zenga vrea să câştige titlul cu noua sa echipă, Palermo. Îi urez succes, dar mă îndoiesc că va reuşi să prindă chiar şi o calificare în Ligă. Cel puţin în primul an. Dar să nu zicem hop... Iar Roberto Mancini este aproape de a o prelua pe Portsmouth. Ar fi interesant să vedem dacă îl dovedeşte pe Ancelotti în Premier.

Nici nu a ajuns bine la Inter că Thiago Motta deja se gândeşte mai departe. La naţionala Italiei mai exact. Brazilianul spune că aşteaptă un semn de la Lippi şi abia apoi va vedea ce şi cum.

Haideţi să vedem ce se mai discută prin mercato. Pentru că alţii au făcut transferurile Interului (mi-a plăcut cum a spus autorul acolo că prin achiziţionarea lui Diego şi a lui Felipe Melo „bianconerri” au redus distanţa faţă de noi aşa cum ar fi trebuit să o facem noi faţă de Barca de exemplu) şi pentru că Ancelotti se ambiţionează să nu-i lase să plece pe Carvalho şi pe Deco, baieţii noştri care se ocupă de transferuri s-au reorientat către Hamsik. Hai un pic mai repede totuşi, mâine e reunirea.

Ce ziceam? Că Ancelotti face figuri şi nu vrea să-i dea pe Deco şi Carvalho? Ei da, de parcă a decis el vreodată ceva. Băieţii de la Chelsea îşi fac mendrele, fără a părea deranjaţi de ceea ce spune antrenorul. Adică ei speră în continuare să-i vândă pe cei doi pe bani mulţi, prea mulţi, pentru ca apoi să-l cumpere pe Bruno Alves.

Varianta Salvio pare tot mai serioasă, Viviano a fost cedat la Bologna, iar Arnautovic este sigur că va ajunge la Inter. De chestia ASTA nu vreau să comentez, din punctul meu de vedere e o glumă proastă. Cea mai proastă din vara asta.

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • rzastavros says:

    bine a zis acolo despre Zanetti,d`alungul carierei sunt curios cate oferte a primit de la alte echipe,nu am auzit nici`unul.

    de Quaresma se stie ceva ? dar asa...la 100% ? ramane,pleaca,se imprumuta ?

    multumesc anticipat pentru Info`

  • Ionut says:

    Pentru moment, Quaresma va fi prezent la reunire din cate stiu eu. Ce se va intampal cu el in continuare ramane de vazut. Eu sper sa ramana, iar Mou sa-l revitalizeze si pe el, dupa modelul lui Adriano si, mai ales, Balotelli. :)

Leave a Reply