follow

Doar o părere: Băiatul ăsta ar fi un transfer foarte bun

Xabi Alonso e cu un picior şi jumătate la Real. Ce ne interesează pe noi asta, aţi fi tentaţi să spuneţi. Ne cam interesează, pentru că acum e mare aglomeraţie în linia mediană a spaniolilor. Iar unul dintre mijlocaşii de acolo, Sneijder, are şanse foarte mici de a juca. El spune că vrea să rămână la Madrid şi să lupte pentru un loc în echipă. Probabil olandezul chiar gândeşte astfel, dar sunt sigur că nici nu-i convine să frece banca la nesfârşit.

Acesta este momentul în care ar trebui să intervină Inter. Mai ales că agentul jucătorului nu exclude o mutare a celui pe care-l reprezintă la Milano. „Sneijder este un fotbalist de o mare calitate, iar interesul echipelor italiene este un motiv de mândrie pentru el. În acest moment este concentrat doar pe Real Madrid, dar câtă vreme piaţa transferurilor este deschisă se poate întâmpla orice. Plus că Inter este un club uriaş”, a spus Soren Lerby, impresarul olandezului.

Sneijder ar fi o soluţie excelentă pentru linia de mijloc a „nerazzurrilor”. Şi ceea ce mă bucură este că nu doar eu am o astfel de părere. „S-a vorbit mult despre achiziţionarea unui coordonator, s-au adus mai multe nume în discuţie, cum ar fi Deco, dar portughezul nu m-a convins. Eu am o altă idee: Sneijder. Ar fi ideal pentru mijlocul lui Mourinho, alături de Cambiasso, Stankovic şi Thiago Motta”, a declarat în urmă cu două zile Beccalossi. Şi dacă nici Becca nu se pricepe la postul ăsta...

Ce ar câştiga Inter dacă l-ar cumpăra pe Sneijder, pe care oricum Valdano şi Perez nu-l prea mai vor la Madrid?

-Un jucător tânăr. Are doar 25 de ani.

-Un fotbalist care poate acoperi orice post de la mijloc, cu excepţia celui de închizător. Wes ar reprezenta o variantă foarte bună pentru acel „număr 10” pe care îl tot căutăm.

-Un foarte bun executant al fazelor fixe. Nu neapărat că am duce lipsă de aşa ceva, dar nu strică unul în plus.

-Un mijlocaş tehnic, rapid, care apare destul de des la finalizare şi care trage ca din tun.

-Olandezul ar putea fi ambiţionat să le arate madrilenilor că au greşit în momentul în care l-au considerat doar o eternă rezervă.

Cred că sunt suficiente motive pentru ca băieţii cu transferurile la noi (care o cam ard aiurea din ce observ) să-şi arunce un ochi şi pe soldurile de la Real. Sau măcar pe unul dintre ele.


By Ionut Tataru with 3 comentarii

3 comentarii:

  • seby says:

    si mie-mi place mult dar tre' sa-i placa si lui Mourinho ... problema lui este fragilitatea, des accidentat ultimul sezon

    daca ajunge poate-l ia cu el si pe Robben :)

  • Greed says:

    Van de Vaart ar mai fii o prezenta considerata in plus pe Bernabeu... care ar putea pleca la un pret sub valoarea sa...

Leave a Reply