follow

Inter - AC Milan 2-0. Principe de Milano

Oh, da! Aşa da! Inter a arătat pentru prima dată în acest turneu american ca o campioană. Prima partidă fără Ibra, dar cele dintâi apariţii după vacanţă pentru Julio Cesar şi Maicon, plus debutul lui Lucio. Dar frişca de pe tort a fost luată de Milito, argentinianul care a marcat o dublă, primele goluri în „nerazzurro”, după două contraatacuri şcoală. Mourinho a spus că aceasta este echipa pe care o vrea. La 11-le de aseară mai adăugaţi-i pe Eto'o, poate Hleb şi Cassano, pentru a avea imaginea unei trupe ce poate fi câştigătoare în orice competiţie. Concluzii? Destule. Şi mai ales îmbucurătoare.

-Mi-a plăcut că Mourinho a lăsat deoparte experimentele şi a revenit la 4-4-2-ul în romb, sistem care a funcţionat bine sezonul trecut. Apărare sigură, mijloc mobil, atac periculos, chiar letal pe contre. Balo, un pic mai bine decât în meciurile anterioare, dar sunt sigur că poate mai mult.

-„Nerazzurri” se obişnuiesc uşor-uşor să nu mai depindă de un singur jucător. Se observă parcă un joc mai combinativ, la care participă aproape întreaga echipă.

-Milito este un atacant adevărat. Şi nu vreau să spun că e doar un oportunist, ci şi faptul că îşi poate face singur faza. Cum a fost la primul gol, atunci când a cam luat la mişto apărarea Milanului. Plus că este un fotbalist care coboară destul de mult şi intră în combinaţii. Sunt curios cum va evolua în tandem cu Eto'o. Oricum, probabil a intrat definitiv în inima suporterilor, pentru că a marcat primele sale goluri la Inter chiar împotriva rivalilor din Milano.

-Exceptând partea fizică, Maicon parcă nici n-ar fi fost în vacanţă. Continuă să fie un jucător care pistonează partea dreaptă şi care are un aport ofensiv important. A avut parte de un cadou frumos de ziua lui, victorie convingătoare contra „rossonerrilor”.

-Deşi au evoluat pentru prima dată împreună, Lucio şi Chivu s-au înţeles bine, au fost destul de siguri şi s-au completat atunci când a fost nevoie. Cristi este surpriza plăcută pentru mine în aceste amicale. Cred că şi-a câştigat un loc de titular pentru noul sezon.

-Cambiasso a făcut o treabă excelentă, anihilându-l pe Ronaldinho atât de bine încât brazilianul a fost aproape un anonim.

-Poate ar fi fost bine pentru moralul tinerilor să fie folosiţi mai mult în acest meci. De fapt, durerea mea e că Destro a prins doar câteva secunde pe teren.INTER - AC Milan 2-0 (Milito 4, 75)

INTER: Julio Cesar (Toldo 85) - Maicon (Santon 69), Lucio (Materazzi 77), Chivu (Cordoba 73), Zanetti (Obi 90+1) - Muntari (Burdisso 75), Cambiasso (Destro 90), Thiago Motta (Vieira 61) - Stankovic (Krhin 85) - Milito (Quaresma 77), Balotelli (Mancini 69)

AC Milan: Kalac - Zambrotta (Oddo 63), Onyewu (Nesta 63), Thiago Silva, Jankulovski (Antonini 63) - Gattuso (Flamini 68), Pirlo (Abate 46), Ambrosini - Ronaldinho (Oduamadi 68) - Borriello (Zigoni 46), Pato.

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply