follow

Milito şi Motta, prezentaţi oficial

Fără mare tam-tam, fără suporteri care nu vin la meciuri în tribune, într-un cuvânt fără circ, cele mai importante achiziţii din această vară ale „nerazzurrilor”, Thiago Motta şi Diego Milito, au fost prezentate oficial. La conferinţa de presă au mai fost prezenţi Jose Mourinho, Lele Oriali şi Marco Branca.

Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Inter este un club uriaş şi toată lumea, de la antrenor până la noii noştri colegi, ne-a primit foarte bine. Acum ne obişnuim cu modul de de lucru al lui Mister şi privim cu încredere spre noul sezon. Vrem să ajutăm echipa să câştige cât mai multe trofee”, a spus argentinianul Milito, care a marcat 24 de goluri în ediţia trecută de campionat.

Omul care practic a explodat la Genoa, Thiago Motta, s-a arătat foarte fericit pentru şansa pe care a primit-o la Inter şi spune că este gata de a da maximum în teren. „Suntem aici pentru ca echipa să devină mai puternică. Acum este important să ne pregătim cât mai bine pentru noul sezon. Eu am jucat mereu la mijloc, dar cel care va decide locul meu în teren va fi antrenorul”, a menţionat brazilianul.By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

Leave a Reply