follow

Scoţianul tot scoţian! Ferguson ia Interul la mişto

Conform unei ştiri apărute în presa engleză, Sir Alex Ferguson îl vrea pe Ibrahimovic la Man. United. Nimic anormal până aici. Mirarea apare în momentul în care se citeşte suma pe care tehnicianul scoţian vrea să o ofere Interului în schimbul suedezului: 35 de milioane de euro.

În locul lui Moratti nici nu m-aş uita la ofertă, cât o fi Ferguson de Sir. Acum serios, există două variante. Ori presa engleză mănâncă ceva urât mirositor (n-ar fi prima dată), ori antrenorul campioanei Angliei vrea să dovedească faptul că e un scoţian autentic. Cum să dai doar 35 de milioane pentru cel mai bun jucător din Italia în ultimii ani, în condiţiile în care tocmai ai luat aproape 100 de milioane pentru Cristiano Ronaldo? Păi de banii ăştia eu i-aş da doar tricoul lui Ibra, eventual cu autograf. Păi bine bre nenea Sir Alex, anul trecut ai dat peste 45 de milioane pentru Berbatov şi acum te chitroşeşti când vine vorba de Zlatan?

UPDATE: Ibra a ajuns deja la United şi i-a preluat numărul lui Cristiano Ronaldo. Nu săriţi pe mine, am vazut şi eu pe Wiki.


By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply