follow

Şi totuşi ne mişcăm! Lucio este jucătorul Interului

A plecat un brazilian, Maxwell, vine altul. Şi nu unul oarecare, ci chiar căpitanul naţionalei. Site-ul oficial al lui Bayern Munchen a anunţat că Lucio (31 de ani) a devenit jucătorul lui Inter Milano, urmând a evolua la campioana Italiei pentru următorii trei ani.

Născut pe 8 mai 1978, Lucio a mai evoluat în carieră la Internacional Porto Alegre şi Bayer Leverkusen. În palmaresul său figurează 3 titluri, 3 Cupe şi 3 Supercupe, toate în Germania cu Bayern, precum şi titlul mondial cu naţionala Braziliei în 2002. În cei cinci ani alături de munchenezi, a adunat 144 de prezenţe şi a marcat de şapte ori.

Ce ar mai fi de adăugat? Mai mult ca sigur nu va mai veni Carvalho, iar Burdisso şi Rivas îşi pot face liniştiţi bagajele. Fără niciun regret.

BENVENUTO LUCIO!

By Ionut Tataru with 8 comentarii

8 comentarii:

  • seby says:

    ce ribery chief?!?

    deci mijto, Lucio-Samuel fundasi centrali, cu Cordoba si Materazzi rezerve, Rivas pa, poate ramane Burdisso asta numai pentru ca poate juca lateral

    mai trebuie Sneijder si suntem gata de lupta :)

  • adriano_10 says:

    al nostru capitan joaca la mijloc....si cred ca ideal ar fi Lucio - Chivu mij......maicon pe o latura si santon pe cealalta .....parerea mea :P

Leave a Reply