follow

AC Milan - INTER: Jucătorii convocaţi, declaraţiile lui Mourinho şi puţină istorieMaterazzi, Quaresma şi noua achiziţie, Sneijder, nu se găsesc printre cei 20 de jucători convocaţi de Mourinho pentru derbyul cu Milan. În schimb, Khrin şi Suazo sunt surprizele tehnicianului portughez pentru confruntarea din această seară. Iată lista completă a convocaţilor:

Portari: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni

Fundaşi: Ivan Ramiro Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon

Mijlocaşi: Dejan Stankovic, Thiago Motta, Sulley Muntari, Patrick Vieira, Rene Krhin, Mancini

Atacanţi: Samuel Eto'o, David Suazo, Diego Milito, Mario Balotelli.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------La conferinţa de presă, Mourinho a explicat motivele pentru care Materazzi şi Quaresma au rămas în afara lotului. „Niciunul nu are probleme fizice. Dacă îi voi folosi pe Lucio şi pe Samuel, Cordoba va lua loc pe bancă. Ei se pot descurca cu viteza celor de la Milan. Marco are alte caracteristici. Quaresma nu se regăseşte printre cei convocaţi pentru că am alte opţiuni. L-am preferat pe Suazo, un jucător rapid, şi care, alături de Mancini, Balotelli şi Eto'o, reprezintă o soluţie pe extreme. Nu mai era nevoie şi de Ricardo”, a spus tehnicianul „nerazzurrilor”.

În ceea ce priveşte meciul, Mourinho este sigur că vom vedea un altfel de Inter decât cel din prima etapă: „Săptămâna aceasta ne-am antrenat fără să ştim dacă Sneijder va putea sau nu să joace. Cunoaştem Milanul, suntem pregătiţi şi sunt sigur că Inter va arăta altfel decât în partida cu Bari. Adversarul nostru este unul de calitate şi aş fi spus acelaşi lucru chiar dacă Milan pierdea la Siena, iar noi am fi câştigat duminica trecută. Nu există nicio favorită”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V-am promis puţină istorie. Nu tot felul de statistici pe care le găsiţi pe toate drumurile, ci un pic altfel.

Top 10 al jucătorilor care au evoluat în derby pentru ambele echipe

Top 10 al derbyurilor rămase în istorie

Şi bonus, ultimul meci oficial dintre cele două echipe. Victoria Interului cu 2-1 din 15 februarie, goluri Adriano şi Stankovic.FORZA RAGAZZI!!!

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply