follow

Aproape avem decar. Şi e preferatul meu

De ce aproape? Pentru că Inter şi Real s-au înţeles, iar Mourinho şi-a dat acordul. Mai trebuie doar ca Sneijder să accepte să joace la Milano şi afacerea se va încheia. Italienii, dar şi spaniolii, spun că olandezul va fi împrumutat pentru un an la campioana Italiei, în schimbul a patru milioane de euro, şi, dacă va confirma, vara viitoare „nerazzurri” au prima opţiune de cumpărare, urmând să plătească încă 18 milioane de euro.

Dacă afacerea se va încheia, cel mai probabil după meciul din Supercupă, putem considera că Inter a terminat cumpărăturile vara asta. O campanie de achiziţii care, la prima vedere, se anunţă a fi mai reuşită decât cea de anul trecut. Dar asta o vom putea spune doar după câteva luni de la începerea noului sezon. Pentru moment, cel mai important este că ne-am acoperit pe toate posturile, iar Mourinho poate jongla cu orice sistem de joc. Acum nu ne mai rămâne decât să stăm cuminţi şi să aşteptăm rezultatele.

By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

  • C'e'solo l'Inter says:

    Asta e o veste buna.... dar mai intai sa l vedem in tricoul negru-albastru.... nu vreau sa devina ceva complicat, gen telenovela... de altfel nu i vad rostul, e clar.... daca stirea e reala si Inter s a pus de acord cu Real.... nu cred ca Sneijder o sa fie atat de incapatanat si ramane la Real... vezi doamne ca sa se impuna acolo.
    Daca ar fi sa ma refer la pret(suma de imprumut + suma de cumparare pt la anu)..... cred ca dupa sezonul pe care, daca o sa vina intr adevar, o sa l faca o sa ne dam seama daca e mult sau nu.... sper sa vina ....si la anu sa zicem ca Inter a facut o buna afacere cu acest Sneijder.
    Ca tot veni vorba de SuperCupa.....la noi se obisnuieste sa se strige ceva de genu: SA VINA CUPA IN MEAZZA( nu stiu daca e academic sa zic numele lui Giuseppe, dar de...asa se numeste stadionul, pt noi nerazzurri).... important e sa o castigam, si apoi sa vina si Sneijder.... si avem sanse la ceea ce ne dorim cu totii.... Champions League

Leave a Reply