follow

Cuchu, out circa o lună. Ce soluţii avem?Cambiasso s-a accidentat în meciul cu Juventus de la Trofeul TIM. Leziunea argentinianului de la meniscul genunchiului drept pare a fi destul de gravă şi ne va priva de prezenţa sa în teren aproximativ o lună de zile. Se vorbeşte chiar şi de o posibilă operaţie. Ce soluţii are Mourinho la îndemână pentru a acoperi această pierdere foarte importantă?

Probabil, primul nume care ne vine în minte tuturor este cel al lui Vieira. Deşi evoluţiile francezului din ultimul sezon nu au fost deloc încurajatoare, ba din contră, el are de partea sa experienţa şi valoarea incontestabilă. Iar acum are ocazia să dovedească faptul că se poate pune bază pe el chiar şi la 33 de ani. În orice caz, este singurul om din lot care este închizător.

În condiţiile în care mai mult ca sigur la Inter va sosi un coordonator, Thiago Motta şi Stankovic pot coborî în poziţia lui Cambiasso. La Trofeul TIM, Deki a dovedit că poate reprezenta o soluţie pe acel post, iar brazilianul a mai evoluat acolo în perioada Barcelona. Evident, mai există variantele de rezervă Chivu şi Khrin, dar probabil se va ajunge la ele numai în cazuri extreme.

De un lucru putem fi însă siguri. Absenţa lui Cambiasso nu pică deloc bine şi deja îl aşteptăm nerăbdători înapoi pe teren.

By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

  • Anonim says:

    cu siguranta un om de baza pentru noi,sper sa nu dureze mai mult absenta lui din primul 11.

Leave a Reply