follow

THE END: Sneijder rămâne la Real!După o adevărată joacă de-a şoarecele şi pisica, telenovela „Sneijder la Inter” are parte de un final previzibil de câteva zile. După ce marţi dimineaţă olandezul acceptase oferta „nerazzurrilor”, iar la prânz era aşteptat la Milano, mijlocaşul a reuşit să enerveze pe toată lumea şi s-a răzgândit din nou, spunând că nu vrea să plece. Seara a urmat o altă discuţie (a câta oare?), de această dată, alături de Jorge Valdano, participând şi Manuel Pellegrini. La finalul ei, s-a decis ca jucătorul să rămână la Real. End of story!

Abia din acest moment încep problemele pentru Mourinho. Cu un mijlocaş important accidentat (Cambiasso), cu un debut neconvingător în campionat, fără un trequartista atât de mult dorit şi cu trei zile înainte de meciul cu Milan, portughezul trebuie să găsească repede soluţii. Măcar până va fi achiziţionat un coordonator. Dacă se va întâmpla asta până la urmă. Cert este că Derby della Madonnina va găsi o echipă a Interului fără un jucător de creaţie. Cu alte cuvinte, cam suntem în şah. Atenţie mare, să nu fim făcuţi şi mat!

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • Ionut says:

    Da Seby, si presa italiana vuieste. Eu nu mai scriu de subiectul asta pana nu e oficial. :) De fapt, pana il voi vedea pe teren imbracat in tricoul Interului :P

Leave a Reply