follow

Hai că se poate: Valdano, în discuţii cu SneijderSpaniolii de la AS au anunţat că Jorge Valdano a zburat la Dortmund, acolo unde Realul va juca în seara asta un amical cu Borussia, pentru a discuta personal cu Sneijder în ceea ce priveşte transferul său la Inter. Se pare că scopul principal al directorului general al clubului din capitala Spaniei este acela de a-i explica jucătorului olandez că o mutare în Serie A este cea mai bună variantă pentru el în acest moment, asta pentru că Manuel Pellegrini, tehnicianul madrilenilor, nu se bazează pe el în viitorul sezon.

Real vrea să scape cu orice preţ de Sneijder, fiind dispusă să scadă din pretenţiile iniţiale de 20 de milioane de euro până la 15. Practic, în acest moment, mingea se află în terenul lui Moratti. Până vedem cum se va termina această poveste, vă las cu ceea ce sper că a fost ultimul gol al batavului în tricoul spaniolilor.P.S. Fără prea multă legătură cu subiectul acestui post, dar îmi poate explica cineva ce e cu prostia aia de zvon cu Julio Baptista la Inter?

UPDATE: Marca, ziarul ăla care ştie cam tot ce se întâmplă la Real, confirmă că Sneijder nu mai are niciun viitor la Madrid. Se pare că acum trebuie să stăm cuminţi şi să aşteptăm un anunţ oficial.

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • Anonim says:

    E clar ca se va realiza transferul.Foarte buna achizitie,lucru demonstrat si de aceasta lovitura libera executata exceptional.Si nu e singura,in cariera lui sneijder astfel de executii sunt marca inregistrata.Totusi ar mai trebui adus un jucator cu acest profil din doua motive:1)e un jucator fragil pasibil de accidentari mai ales in italia 2)fiecare post trebuie sa fie dublat,mai ales la o echipa care joaca atat de multe meciuri pe sezon cum e inter.Poate van der vaart sau gourcuff,pentru care inter s-ar parea ca e dispusa sa plateasca 25 milioane.Alt argument ar fi ca salariul lui,4 milioane,a starnit nemultumiri la echipa.Ar fi o mare achizitie,mai ales ca milanul tocmai a renuntat la el.Dar mai intai sa fim siguri ca vine sneijder si dupa mai vedem...

Leave a Reply