follow

INTER - Bari 1-1. Mou, ce se mai aude acum?Înaintea meciului, Mourinho ne explica cum aude sunetele duşmanilor. Se pare că s-a concentrat atât de mult asupra lor încât a uitat să le explice băieţilor lui câteva lucruri pentru debutul în Serie A. Unul ratat, în faţa unui adversar nou promovat, dar care nu a arătat deloc aşa. Mi-a plăcut Bari şi cred că vor face o impresie frumoasă. Dar hai să revenim la ale noastre. Cui şi ce trebuia să explice portughezul:

-lui Eto'o: Că Italia nu e Spania. Fundaşii ăştia din Serie A (ai dracu'!!!) nu te lasă să zburzi în voie, ca în Primera, iar când ai o ocazie singur cu portarul din mijlocul unui careu în care te afli doar tu e bine să scoţi profit maxim. Adică să dai gol.

-lui Lucio: Că un jucător de calibrul lui nu are voie să fie depăşit şi scos din joc în halul în care s-a întâmplat asta la golul lui Kutuzov. Şi că Deki, oricât e el de sufletist, nu poate să fie şi coordonator, şi închizător şi fundaş central în acelaşi meci. Dacă vă întrebaţi de ce m-am referit la sârb, revedeţi faza golului egalizator.

-lui Maicon: Acelaşi lucru ca la Lucio. Şi în plus să nu creadă că dacă Ibra a plecat el nu mai trebuie să alerge ca un nebun pe dreapta şi să dea centrările cu care ne obişnuisem. Sau poate îi e si lui gândul la plecare.

-lui Quaresma: Că floricelele încântă ochiul atunci când conduci detaşat şi că atunci când ţi se oferă o a doua şansă e bine să profiţi de ea.

-lui Thiago Motta: Că Inter „e un pic” mai mult decât Genoa.

-lui Vieira: Că dacă a vorbit frumos de el la conferinţa de presă nu înseamnă neapărat că are postul asigurat.

-lui Muntari: Că golul marcat lui Juventus sezonul trecut l-a băgat în inimile suporterilor, dar va rămâne acolo doar prin evoluţii de nivelul Interului.

-lui Moratti: Că dacă ai pretenţii de scudetto şi Champions League îţi trebuie nişte mijlocaşi adevăraţi. Şi neapărat un coordonator.

-lui însuşi: Că lumea aşteaptă de la el toate lucrurile astea de mai sus şi încă mult mai multe. În orice caz nu o remiză trasă de păr cu Bari pe Meazza, cu un gol marcat dintr-un penalty pe care nici eu nu-l dădeam.

Şi ca să nu credeţi că am văzut doar lucrurile rele, mi-au plăcut Milito şi Balotelli, iar gândul îmi zboară spre faptul că şi sezonul trecut am debutat tot cu un 1-1. E adevărat, cu un adversar de un alt calibru şi în deplasare.INTER - Bari 1-1 (Eto'o 56 pen / Kutuzov 74)

INTER: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Materazzi (Cordoba 61), Zanetti - Muntari (Balotelli 28), Vieira (Quaresma 46), Thiago Motta - Stankovic - Milito, Eto'o

Bari: Gillet - Masiello, Ranocchia, Bonucci, Parisi - Alvarez, De Vezze, Gazzi (Stellini 90+2), Allegretti (Langella 57) - Sforzini (Rivas 60), Kutuzov.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

 • seby says:

  man, excelent ce scrii acolo sus ... io, mai pesimist din fire am prevzut oarecum asa un deznodamant dar ceva imi spune ca vom fi mult mai fericiti dupa meciul viitor

  din partea mea, fara numar -> Zanetti mijlocas, Santon IN

 • Anonim says:

  cred ca ai uitat de il capitano, zanetti, care pe faza defensiva a fost depasit de nenumarate ori(cred ca si zicu e mai rapid:P), iar pe faza ofensiva a fost total lipsit de imaginatie.

 • Ionut says:

  Il Capitano e mereu scutit de critici, din principiu :P

  Acum serios, imaginatia nu a fost niciodata punctul forte al lui Zanetti, iar in defensiva a fost de prea multe ori lasat singur.

Leave a Reply