follow

Inter s-a înţeles din nou cu Real pentru Sneijder


De ce din nou? Pentru că s-a mai spus o dată că cele două cluburi s-au înţeles. Dar acum nu se mai vorbeşte despre un împrumut, ci despre un transfer pentru următorii patru ani. Detaliile afacerii sunt următoarele: „nerazzurri” vor plăti pentru Sneijder 19 milioane de euro în două tranşe (8,5 milioane acum, restul vara viitoare), iar olandezului i s-a pregătit un contract de 3,7 milioane euro anual. Marea problemă pare a fi însă dorinţa batavului de rămâne la Madrid şi de a lupta pentru locul său în echipă, lucru pe care l-a întărit după amicalul Olandei cu Anglia. Acum rămâne de văzut cât a fost adevăr şi cât declaraţie de ochii lumii. Cert e că povestea asta cu Wes riscă să devină o altă telenovelă a verii.

În altă (dez)ordine de idei, cică Inter şi Roma s-au pus de acord pentru ca Burdisso să evolueze în capitala Italiei. Deocamdată sub formă de împrumut, idee care nu prea îi surâde nici argentinianului, nici agentului său. Care a ţinut totuşi să spună că acest aspect nu este o problemă de nerezolvat.

În concluzie, dacă ştirile astea două se confirmă, avem parte de două veşti bune dintr-un foc: aducem un coordonator şi scăpăm de unul dintre jucătorii pe care Mourinho nu se bazează.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

 • Anonim says:

  ar fii un super transfer daca ar venii sneijder la inter.kiar avem nevoie de un coordonator iar Wesley este unul foarte bun.Forza Inter

 • rzastavros says:

  deja ma dispera aceasta cautare pentru nr.10 la Inter,asa numitul Playmaker,cumparati`l frate pe Deco si pe Van der Vaart,aprox.25 mil. sau cat o fi...pentru ca doar un singur om oricum nu ajunge,daca se accidenteaza vre-o 2 luni.. mai ales intr-o perioada cand Inter joaca 2 meciuri pe saptamana din Serie A,si in mijlocul saptamanii in care nu sunt meciuri de campionat, se gaseste si Coppa Italia sau Champions League, si dl. nr.10 pierde vre`o 12-16 meciuri in total. ca ma enerveza deja :P (prea mare suspansul)

  PS. am dat doar exemplu cu Deco si Van der Vaart,se poate si un Ribery - Sneijder,sau acesti jucatori combinati!

 • INTER says:

  Un trequartista e de ajuns. Totusi nu e Football Manager la noi la echipa. Daca ar veni doi jucatori deja nu s-ar mai vorbi de o competitie pe locuri ci de o adevarata debandada.

  In Corriere se vorbeste de Gourcuff (prestatie excelenta si in debutul de sezon din Franta, in partida dintre Bordeaux si Lens) si sincer mi se pare un transfer incredibil. Unu la mana este cu siguranta viitorul talent pe care marile cluburi se vor bate peste cativa ani (daca nu, chiar din iarna sau de la anul), doi la mana, le-am da peste nas celor de la Milan in mare stil.

  Om trai si om vedea cum vor decurge lucrurile.

Leave a Reply