follow

Mica telenovelă s-a sfârşit: Arnautovic este jucătorul Interului

Presa italiană a anunţat încă de miercuri seară faptul că Inter şi Twente au ajuns la un acord asupra trecerii atacantului austriac la campioana Italiei. Site-ul oficial al olandezilor a spus-o răspicat, ca să nu mai existe niciun dubiu. Deci, pe scurt, Arnautovic este împrumutat pentru un an, „nerazzurri” având opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului sau după ce jucătorul va evolua într-un număr de meciuri menţionat în contract (zece, dacă am înţeles bine din ce au scris italienii). Astfel, mica telenovelă, începută imediat după finalul sezonului trecut, s-a încheiat.

So, ce mai e de spus despre puşti? Are 20 de ani, poate juca atât vârf, cât şi extremă, iar în 58 de meciuri oficiale pentru Twente a marcat de 14 ori. Pentru moment, este accidentat, fractură de stres la piciorul drept, din câte se pare abia peste două-trei luni putând să revină pe teren şi să debuteze pentru Inter. Ah, şi să nu uităm: i s-a spus, nu o dată, noul Ibrahimovic.Până ne lămurim care e treaba şi cu el, Benvenuto Arnautovic!

By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

  • c'e'solo l'Inter says:

    poate multa lume se intreaba.... bine, bine... dar de ce aveam noi nevoie de el.... cand ii avem pe : Milito, Eto'o, Balo, Suazo si inca 3 cu un profil destul de ofensiz: Quaresma, Mancini si Kerlon.... si mai ales ca el este si accidentat si o sa lipseasca destul de mult.
    eu cred ca a fost adus ca tanara speranta...si se spera sa "explodeze" la o echipa cu mari pretentii.... apoi ca se aseamana destul de mult, ca joc, lui Ibra.... apoi ca Eto'o o sa trebuiasca sa plece la Cupa Africii.... eu sper ca el sa se acomodeze si sa faca un sezon bun aici ...ca Moratti sa fie nevoit sa l cumpere.

Leave a Reply