follow

Moratti e sigur: Nu suntem inferiori nimănuiCu doar o zi înaintea debutului unei noi ediţii de Serie A, Il Presidente a ieşit la înaintare şi a vorbit despre mercato şi obiectivele Interului în acest sezon. Iată ce a avut de spus Moratti despre...

...transferurile verii: „Am creat o echipă care nu este inferioară nici lui Real Madrid şi nici Barcelonei. Mai mult decât atât, am reglat şi bugetul clubului. Terminăm vara pe plus. Sunt foarte satisfăcut.

...obiectivele Interului: „Liga Campionilor şi un nou scudetto sunt obiectivele noastre. Ar fi incredibil să cucerim al cincelea titlu consecutiv, dar va fi şi foarte dificil.

...Sneijder: „Antrenorul mi-a spus despre nevoia de a achiziţiona un coordonator, pentru a-i ajuta pe Eto'o şi pe Milito. Vom vedea cum se va rezolva. Cât despre Sneijder, nu suntem nici aproape, dar nici departe. Nimic nu este sigur. Poate transferul nu se va realiza, pentru că mai trebuie încă să scăpăm de câţiva jucători. Sau poate Balotelli, de exemplu, poate juca bine acolo. Iar anul viitor va sosi Coutinho, un adevărat fenomen.

...conflictul Mourinho-Lippi: „Nu mă interesează, nu am nimic de spus.

...rivalele pentru scudetto: „Milan are puterea tradiţiei, Juventus s-a întărit serios, iar Roma se poate revigora. Apoi mai sunt echipele care pot lua puncte importante oricui: Genoa, Napoli, Lazio, Fiorentina, Palermo cu Zenga sau Sampdoria lui Cassano.

Personal, un singur lucru nu-mi prea place din aceste declaraţii. Faptul că Moratti nu pare foarte preocupat de transferul lui Sneijder şi nici nu dă senzaţia că ar fi prea mult interesat de olandez.

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • Anonim says:

    Da...sper sa fie interesat de cineva totusi,daca nu de sneijder atunci de Van der Vaart sau Gourcuff.Ideea e ca avem nevoie doar de un transfer,de un mijlocas ofensiv.Cat de greu poate fi sa iti dai seama ca asta e singurul post deficitar din echipa si ca odata acoperit va face din Inter o candidata serioasa la castigarea CL?Cat despre cei de care trebuie "sa scapam" sper sa se refere la rivas,vieira,burdisso si suazo.

  • zaru says:

    ma intristeaza cand zice ca poate juca balotelli acolosi ca la anu o sa vina coutinho... baloteli nu e inca de postul ala, nu stiu daca va fii vreodata ...si ca sa-l astepti pe coutinho, pana la anu, cred ca o sa zboare mourinho...

    si faptul ca terminam vara cu bugetul pe plus, nu e un lucru bun ! adica e evident ca avem mai multa valoare in buget decat in echipa comparativ cu anu trecut...

Leave a Reply