follow

Mourinho a anunţat lotul pentru meciul cu Lazio din Supercupă

24 de jucători au decolat ieri spre Beijing cu un singur obiectiv: Supercupa Italiei. Toate achiziţiile „nerazzurrilor” din această vară - Milito, Thiago Motta, Lucio şi Eto'o - se află printre convocaţi, în timp ce tinerii Belec, Obi şi Destro au rămas acasă. Iată lista fotbaliştilor pe care Jose Mourinho se bazează în Supercupă:

Portari: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo

Fundaşi: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti

Mijlocaşi: Esteban Cambiasso, René Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira

Atacanţi: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo.

--------------------------------------------------------------------------------

Şi câteva declaraţii înainte de plecare.

Eto'o: „Sunt din ce în ce mai sigur că decizia de a veni la Inter a fost una inspirată. Îmi place oraşul, îmi aminteşte într-o oarecare măsură de Madrid, iar oamenii care m-au recunoscut pe străzi nu m-au deranjat deloc. Dar, bineînţeles, aproape toţi mi-au spus: «Eto'o, vrem Liga Campionilor»

Vreau neapărat să cucerim Supercupa Italiei. O victorie contra lui Lazio la Beijing ar fi o bună oportunitate să întorc încrederea pe care o simt în jurul meu. O singură săptămână mi-a fost suficientă pentru a înţelege că îmi doresc să câştig cât mai mult aici la Inter”.

Zanetti: „Mergem la Beijing hotărâţi să aducem acasă primul trofeu din acest sezon. Lazio este o echipă pe care o respectăm, au un antrenor inteligent şi ne-au pus de multe ori în dificultate, dar totul depinde de noi. Revanşa lui Cruz? Nu aş numi-o aşa. A fost alături de noi mulţi ani şi s-a descurcat foarte bine. Îi urez succes, dar nu sâmbătă”.

By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

  • rzastavros says:

    un mesaj pentru Eto`o (Ionut te rog transmitei :D )

    "Eto`o bun venit si vreau doar o prestatie buna in Champions League ( sa nu fiu ca restul) dar nu ma supar daca castigam cupa"

    :D

Leave a Reply