follow

Mourinho: Avem 10% şanse să câştigăm Liga Campionilor

După primul antrenament susţinut în China de campioana Italiei, Jose Mourinho a vorbit la microfonul Inter Channel despre viitorul sezon. Iată ce a spus portughezul despre...

...lupta pentru scudetto: „Va fi un campionat disputat, nu va fi doar o luptă între Inter şi Juve. Dacă vorbim de echipe puternice, nu trebuie să uităm de Roma, care va avea un cuvânt greu de spus. Pentru mine, Milan, Roma, Juve şi Inter sunt în luptă directă. De asemenea, ambiţia lui Zenga la Palermo şi Fiorentina trebuie luate în seamă”.

...amicalele din această vară: „Am câştigat două meciuri, dar dacă am fi pierdut, pentru mine ar fi fost acelaşi lucru. Rezultatele din amicale nu sunt importante”.

...ce jucător îi mai trebuie: „Un coordonator. Nu dau nume, dar îmi trebuie un jucător ofensiv, creativ, care să poată face legătura între mijloc şi atac. Şi vom avea nevoie şi de puţin de noroc, pentru a fi feriţi de accidentări. În special în ianuarie, atunci când Eto'o va pleca la Cupa Africii pentru patru-cinci săptămâni”.

...Liga Campionilor: „Avem 10% şanse să ne impunem, pentru că sunt 9-10 echipe care ar putea cuceri trofeul. Echipele engleze, spaniole, italiene, dar şi Bayern, sunt favorite şi pot câştiga”.

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply