follow

Sneijder confirmă: Este jucătorul InteruluiIniţial nu vroiam să scriu despre asta decât atunci când transferul era anunţat oficial. Dar acum, confirmarea a venit inclusiv din partea jucătorului. „Nu consider o înfrângere faptul că plec de la Real. Merg la unul dintre marile cluburi ale lumii, care a câştigat campionatul în ultimii patru ani. În ultimele săptămâni, Jose Mourinho mi-a trimis mai multe mesaje, în care îmi spunea că mă doreşte la Inter”, a spus Sneijder.

Trecerea olandezului la Inter îl va costa pe Moratti 15 milioane de euro, plus bonusuri în funcţie de trofeele cucerite de „nerazzurri”, iar jucătorul va semna un contract pe cinci ani, salariul său fiind în jurul a 4 milioane anual. El este aşteptat în cursul acestei zile la Milano, pentru vizita medicală şi oficializarea mutării. Sper că Wes nu va avea o nouă criză de personalitate sau că sosirea sa în Lombardia nu urmăreşte nişte cumpărături de la Armani.

În orice caz, băiatul sare uşor de la o extremă la alta. După ce atîta timp a făcut pe inabordabilul şi a tot refuzat transferul, acum spune că este pregătit să joace în meciul cu Milan. „Antrenorul va decide dacă voi fi în teren, eu sunt pregătit. Nu sunt în urmă cu antrenamentele”, a declarat olandezul. Nu cred totuşi că Mourinho este atît de disperat încât să rişte cu un jucător venit cu doar două zile înaintea derbyului.

By Ionut Tataru with 1 comentarii

1 comentarii:

  • Anonim says:

    Ma bucur enorm pentru acest transfer si sper ca Wes sa puna sufletul in acest an si in final si Interul sa castige CL. Fara dorinta jucatorului nu se poate si sper sa nu ajunga ca un alt olandez care a fost transferat la Inter cu ani in urma: Van der Meyde...Speedy (Fan Inter, din era Lucescu!)

Leave a Reply