follow

TIM Trophy 2009: Locul doi pe motiv de arbitraj şi de... Rivas

A mai trecut o ediţie a TIM Trophy. Aşa cum spuneam dimineaţă, în avancronică, Juventus a câştigat pentru prima dată tradiţionalul turneu amical. Însă nu din motivele enumerate acolo, ci din cauza arbitrajului şi a lui Rivas. Ce s-a întâmplat probabil ştiţi cu toţii. Nu am să iau foc pentru nedreptatea care s-a produs - a făcut-o în schimb Adi - şi nici nu am să lovesc în jucătorul care ne-a mai dovedit o dată că n-are ce căuta la Inter. În schimb, am să trag repede câteva concluzii.

-Joc excelent contra lui Juventus, care n-a mişcat în front. Au fost momente în care torinezii au avut rol decorativ, fiind simple jaloane şi admirând jocul de pase al „nerazzurrilor”. Şi asta în condiţiile în care Inter a jucat fără atacant până spre final, atunci când a intrat Milito.

-Încă o victorie în faţa Milanului, care probabil îi va face pe „verişori” să pornească în campionat cu un accentuat complex în faţa noastră. E bine că-i prindem repede, în etapa a doua, însă sunt convins că va fi altă mâncare de peşte atunci. Dar în mod normal, n-avem cum să-i iertăm.

-Mi-au plăcut mult Balotelli, Mancini, Quaresma (aştept însă să şi nimerească poarta atunci când trage), Motta, Materazzi şi Chivu (eu am zis că mai bine joacă în stânga decât în centru). Aşteptam mai multe de la Milito şi Deki, fără a se înţelege că m-au dezamăgit.

-Dacă tot a venit vorba de dezamăgiri, îmi pare rău că n-am văzut la treabă toţi puştii. Sau măcar, cei care au intrat să fi avut mai multe minute la dispoziţie. Dacă nici acum în amicale, atunci când...

-Parcă nu s-a mai simţit aşa mult lipsa unui coordonator, dar au fost totuşi doar nişte amicale fără valoare, cu excepţia orgoliului.

INTER - Juventus 1-1, 5-6 la penaltyuri (Thiago Motta 26 / Amauri 44)

INTER: Julio Cesar - Santon, Samuel, Materazzi, Chivu - Vieira, Cambiasso (Krhin 35), Thiago Motta - Stankovic (Balotelli 45) - Quaresma (Rivas 42), Mancini (Milito 37)

Juventus: Buffon - Grygera, Legrottaglie, Cannavaro, Molinaro - Salihamidzic, Melo, Poulsen, Thiago - Iaquinta, Amauri.

INTER - AC Milan 1-0 (Balotelli 24)
INTER: Julio Cesar - Santon, Materazzi, Samuel, Chivu (Caldirola 45) - Vieira, Stankovic, Thiago Motta - Quaresma (Mancini 39), Milito, Balotelli

Milan: Storari - Oddo, Nesta, Favalli, Antonini - Flamini, Gattuso, Abate - Ronaldinho - Pato, Huntelaar.

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

 • rzastavros says:

  pentru mine, Inter a castigat Trofeul Tim la cum a jucat.
  in rest sunt de acord cu tot ceea ce Ionut a precizat mai sus,eventual mai adaug un sentiment propriu in legatura cu Rivas, la aceea greseala, asa de mult il detestam, incat mi sa facut mila pe urma...( la Manchester nu s-a intamplat la fel).

  Forza Inter!

 • C'e'solo l'Inter says:

  rzastavros... pt toti cei care au vazut meciurile(reprizele de meciuri), Inter a castigat Trofeul Tim.... e adevarat ca peste ani o sa ne uitam pe statistica si o sa vedem ca juve e cea care a facut o anul asta.... in fine nu mai conteaza... important e ca Inter a jucat din nou foarte placut, asa cum a spus si Ionut... in primul meci cei de la juve parca erau niste jaloane.... legat de ce meciul impotriva lu' milan.... ce sa zic... AM FOST CLAR PESTE EI, pur si simplu n au contat.

  Astept ca in zilele urmatoare Moratti sa ia o decizie pe care trebuia sa o ia de mult timp... AFARA cu acest Rivas. Mi a placut Quaresma(hai ca se poate, vreau si mai mult de la el, pacat nu bate el loviturile libere), Mancini(parca a aratat cam cum arata la roma), Santon(pe zi ce trece devine din ce in ce mai bun), Chivu(pe stanga sau in centru... important e sa joace fara greseala- Ionut), Motta(bun...asa da), Balotelli(la fel ca Santon)....

  Desi am avut in ultima perioada meciuri bune... trebuie sa spun ca in ciuda unor meciuri bune ... faima o aduc victoriile... asa ca eu sper sa avem un start de sezon foarte bun din pct de vedere al rezultatelor si unul bun daca nu foarte bun al jocului... mai mult de atat... FORZA INTER!!!

Leave a Reply