follow

TIM Trophy 2009: Prima ciocnire a granzilor din Serie APentru prima dată, TIM Trophy se va disputa la Pescara, după ce ediţiile anterioare au avut loc la Trieste (de 3 ori), Milano (de 3 ori), Ancona (o dată) şi Torino (o dată). Va fi prima ocazie pentru cele trei mari din Italia de a sta faţă în faţă în noul sezon. Nu ştiu cât de concludente vor fi rezultatele, în condiţiile în care este puţin probabil să vedem la lucru garniturile tip. Dar, după cum spunea Ciro Ferrara, astfel de meciuri numai amicale nu pot fi: „Partidele cu Milan şi Inter nu sunt niciodată amicale, nimeni nu vrea să arate rău”.

Inter a câştigat cele mai multe ediţii ale tradiţionalului triunghiular, cinci, în timp ce Milan s-a impus în celelalte trei. Da, Juventus nu a simţit încă gustul victoriei la TIM Trophy. Lucru care evident ne place şi sperăm să se perpetueze. Dar, ţinând cont de vara agitată a „rossonerrilor” şi de faptul că Mourinho se va baza mai ales pe tineri şi pe jucătorii care au evoluat mai puţin în amicale, am putea asista la primul succes torinez. Oricum nu contează. Vom avea în continuare cele mai multe trofee, indiferent de deznodământul din această seară.

Personal, marea mea curiozitate la ediţia din acest an va fi Mattia Destro în primul rând, apoi ceilalţi tineri, despre care am auzit lucruri bune.

Programul meciurilor este următorul:

1.INTER - Juventus
2.Milan - învinsa Meci 1
3.Milan - câştigătoarea Meci 1

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

Leave a Reply