follow

A-nnebunit lumea! Se discută despre demiterea lui MourinhoItalienii nu se dezmint! După egalul cu Dinamo Kiev, presa din Peninsulă a început să aducă în discuţie o demitere a lui Mourinho, în cazul în care nu va obţine calificarea în optimile Ligii Campionilor. Aşa, hodoronc-tronc.

Şi pe mine mă mai enervează Specialul câteodată, nici eu nu sunt de acord cu toate deciziile lui, aş prefera şi eu ca în loc de trei remize în CL să avem trei victorii, dar de aici până la a aduce vorba de demitere e un drum cam lung. La cele zece motive de AICI eu mai adaug unu, extrem de important în opinia mea.

Într-un fotbal italian în care relaţiile sunt la mare modă, iar alte echipe au în spate trusturi de presă, Mourinho e singura persoană de la Inter care iese în faţă şi se ceartă pentru clubul ăsta. Şi o face bine şi pertinent. Presiunea pe care o pune lusitanul pe arbitrii, pe echipele adverse, pe jurnalişti face mai mult decât orice declaraţie făcută de Moratti şi Branca la un loc. Nu ştiu dacă aţi observat, dar în perioada în care Jose a refuzat să discute cu presa, nu prea erau subiecte pe Inter.

Deci, ce facem, îl schimbăm pe Mourinho? Mai bine nu.

By Ionut Tataru with 6 comentarii

6 comentarii:

 • alessio says:

  Si Franta a scartait in grupe si a ajuns in finala CM, ba chiar a condus cu 1-0. Nu exista motive pentru a-l schimba pe Mourinho acum, echipa are sanse de a castiga grupa, suntem pe 1 in campionat la +4 fata de juve si Cupa Italiei inca nu a inceput.

  Forza INTER!

  www.interfans.ro

 • rzastavros says:

  cum a zis Ionut acum ceva saptamani :

  "dupa ce termina Mourinho cu noi,o sa avem 2 stelute langa sigla"

  Abia astept :D

  plus ca acum nu mai este Recoba (din pacate) tinut pe banca de rezerve,faptul care a fost un mare minus pentru demiterea antrenorilor pe vremuri :D (gluemsc si eu) Viva Mourinho,Respect Recoba,Forza Inter!

 • bodyky says:

  prostii..nu-l da afara
  ar fi dezastru pentru noi daca e concediat Mou ... am putea rata toate obiectivele

 • edinho says:

  atentie la liverpool......americanul ala chiar are bani ....il cunosc ii un impatimit al sportului ....mai detine printre altele cea mai galonata echipa de hochei din NHL si o echipa in nascar si nu una rea .....oferta lui catre murinho sunt sigur cai serioasa

Leave a Reply