follow

Livorno - Inter 0-2. Efort minim, obiectiv atinsMeciul cu Livorno intră în categoria celor pe care trebuie să le câştigi fără să forţezi prea mult. Şi exact asta a făcut Inter. Băieţii lui Mourinho n-au apăsat decât foarte rar pedala de acceleraţie, dar atunci când au făcut-o (vezi golul marcat de Maicon) s-a lăsat cu daune în defensiva toscană.

Nu a fost o partidă spectaculoasă. Ba din contră, au fost momente în care riscam să adormim, din cauza ritmului de joc. Dacă poate fi numit astfel. Dar pe undeva era şi normal. Obligat de indisponibilităţi, suspendări sau cu gândul la duelul din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev, Mourinho a început cu o formulă inedită, în care şi-au făcut loc puştiul Khrin (mulţumitor la debutul ca titular) sau Mancini. Elanul gazdelor, atât cât a fost, s-a tăiat destul de repede, iar în atac au fost suficiente două sclipiri ale lui Milito şi Maicon (omul meciului în opinia mea). Din păcate, Muntari, care abia îşi recăpătase forma bună, s-a accidentat şi va rata deplasarea din Ucraina, situaţie în care se mai află Thiago Motta (probleme musculare) şi Sneijder, în timp ce Balotelli este incert.

Ce rămâne după etapa a 11-a? Faptul că Inter şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului la 7 puncte şi că oferă senzaţia de forţă, indiferent de adversarul întâlnit. Mourinho a creat o maşinărie care nu are nevoie să funcţioneze mereu la capacitate maximă pentru a câştiga. Totuşi, miercuri vom avea nevoie de ceva mai mult efort pentru a scoate maximum.Livorno - INTER 0-2 (Milito 49, Maicon 80)

INTER: Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Lucio, Zanetti - Krhin (Eto'o 46), Vieira, Muntari (Cambiasso 29) - Stankovic (Samuel 69), Mancini - Milito

Livorno: Benussi - Diniz, Knezevic, Miglionico - Raimondi, Candreva, Pieri, Moro, Pulzetti (Dionisi 73) - Vitale (Danilevicius 54) - Tavano.

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply