follow

ADIOS RAFA! INTER ŞI BENITEZ AU REZILIAT CONTRACTUL DE COMUN ACORD

Image and video hosting by TinyPic

„FC Internazionale şi Rafael Benitez au convenit să rezilieze de comun acord contractul dintre cele două părţi.


FC Internazonale doreşte să-i mulţumescă lui Rafael Benitez pentru munca depusă la conducerea echipei, care a condus la victoriile din Supercupa Italiei şi Campionatul Mondial al cluburilor.


Rafael Benitez doreşte să mulţumească clubului FC Internazionale pentru o importantă experienţă profesională şi pentru victoriile obţinute împreună”

Astfel sună comunicatul oferit de Inter şi care oficializează ceea ce ştiam cu toţii. Rafael Benitez nu mai este antrenorul nerazzurrilor. După numai şase luni petrecute la cârma campioanei Europei, tehnicianul spaniol îşi încheie aventura în Italia, lăsând în urma sa două trofee care au contribuit la cel mai bun an din istoria clubului, dar şi o situaţie nu tocmai bună în campionat şi în Liga Campionilor. Dacă mă întrebaţi pe mine, Rafa a pornit la drum fără a avea tot sprijinul necesar, însă nici el nu a făcut prea multe pentru a şi-l câştiga. Dacă ar fi să dau o notă mandatului său, aceasta ar fi 5,5. Nu neapărat din cauza jocului şi al rezultatelor, ci mai ales din cauza faptului că a pierdut din mână un vestiar care altădată avea marea calitate de a fi strâns unit în jurul antrenorului.

Ruptura era inevitabilă”, a declarat după anunţul oficial Massimo Moratti. Încă din momentul în care Benitez a decis să iasă la atac într-un moment inoportun, aş adăuga eu. Deşi susţin în continuare că cererile spaniolului erau îndreptăţite şi de bun simţ.

Ce urmează? Moratti a spus că toate numele aduse în discuţie de presă în ultimele zile sunt interesante. Însă toate informaţiile conduc spre faptul că Leonardo va fi noul tehnician al nerazzurrilor. Cel mai probabil, totul se va lămuri după Crăciun. Deocamdată, campioana Europei şi a lumii îşi savurează succesele. Fără nici unul dintre antrenorii care i le-au adus.

By Ionut Tataru with 21 comentarii

21 comentarii:

 • Da... le-a distrus asa e. 2 campionate si o Cupa UEFA cu Valencia, un UCL, o FA cup , o League Cup cu Liverpool si ultimele 2 trofee cu Inter. Asa e... le-a distrus. Intotdeauna antrenorul pica vinovat desi sunt multe alte motive la mijloc.

 • radu says:

  Sa speram ca vine altul mai bun....

  @deki Lol,tipic romanesc, in loc sa iti doresti sa devina Interul mai puternic, si sa depaseasca jocul Barcei printr-un joc propriu mai bun, iti doresti sa moara si capra vecinului.

 • Casillas says:

  Deki tu ai stofa de antrenor :)). Cu bunica mea de 85 de ani pe banca eram mai sus in campionat si cu jucatorii intregi. Sper sa plateasca si daune clubului si sa se duca la Juve sau la Milan.Un antrenor mai prost decat Rafa nu am vazut la Inter in ultimii 14 ani si aici ii includ si pe Couper, Zacheronni, Roy Hodgson,Lucescu.

 • Edinho says:

  Inca un episod incheiat , la capatul caruia probabil ca multi interisti lasand la o parte cine il va succeda , se bucura .

  Acuma totul depinde de cel ce va lua loc pe banca ....in opinia mea locul 2 in campionat , cupa italiei , si poate daca nu sunt prea indulgent unul din cei doi adversari facili in sferturi de CL (shtk -roma sau val - shalk ) ar fi in opinia mea un sezon cat de cat salvat , cu conditia ca la vara mai facem 2,3 achizitii pe placul noului antrenor si sa reintram din nou in carti pt a fi o echipa de temut in europa

  Ciao Rafa !!!!

  P.S.nu intelg cum el o putut sa nea dea 3-0 in dubla mansa ....chiar si cu 2 oamnei mai putin ....nu inteleg !!!!!

 • Torpyla says:

  cred k cel mai bn pt inter ar fi sa vina gasperini...e un antrenor foarte bun,cunoaste foarte bn serie A..si cred k s-ar descurca foarte bn cu un asemenea vestiar..

  ..i-ar trebui doar incredere si timp...si poate aduce pe inter inapoi in varf..

 • ovi jeco says:

  Presa italiana scrie ca in locul lui rafa va veni leonardo.Parerea mea este ca schimbam in mai rau.Imi doresc foarte mult sa ma insel dar cred ca la sfarsitul actualului sezon nu prindem liga.Rafa nu merita comparat cu petardele de antrenori pe care i-a enumerat cineva mai sus insa cred ca leonardo da.Casillas l-ai uitat pew tata lor Marcelo Lippi.

 • ovi jeco says:

  Din cate se pare Mourinho a refuzat sa il utilizeze pe Kaka in meciul de cupa de aseara desi era complect refacut.Mai adaug faptul ca Moratti inainte de a-l demite pe Rafa a fost in Spania si a vorbit cu Mourinho altceva decat revenire lui la Inter ceea ce este o utopie in acest moment,eu cred ca subiectul a fost Kaka.Si daca mai punem la socoteala ca vine Leo din ianuarie iar ne apucam de cantat SIAM' VENUTI FIN QUA,SIAM' VENUTI FIN QUA, PER VEDERE SEGNARE KAKA. Asta chiar ar fi un spit in coaie adresat verisorilor

 • gumitza says:

  dar ce naiba mai joaca kaka?credeti voi ca vom rezolva toate problemele cu venirea lui kaka?sper din tot sufletul sa nu-l vad pe leonardo mai bine pe frank rijkaard ca macar a demonstrat ceva...

 • gumitza says:

  Ibrahim poate ai dreptate in mare parte dar sa nu uitam ca la barca a construit o echipa si a fost lasat ca daca ne amintim cate injuraturi si-a luat pe la barca pana sa faca echipa..cea ce la galata nu a fost ca deh e ca la noi in ''marele campionat''..oricum leonardo nu a demonstrat nimic decat ca a fost umilit de mou..

 • ciripitoru says:

  uite o veste buna... rafa nu e un mare antrenor...exceptand valencia unde cu echipa excelenta a castigat o cupa uefa si un campionat.....si desigur intamplarea castigarii ligii cu liverpool ...mari performante nu a reusit. este un antrenor bun dar insa nu este pentru echipe mari.
  sa vedem cine il va inlocui...poate Zenga? :))

 • ergio says:

  greu de crezut ca inter il va lua pe kaka,ar insemna o investitie de 35 40 mil incluzand salariul,ceeea ce dupa parerea mea nu se justifica

Leave a Reply