follow

OMUL CARE COLECŢIONEAZĂ TITLURI

Image and video hosting by TinyPic

Nu e un fotbalist spectaculos, nu are abdomenul lui Cristiano Ronaldo şi nici nervul lui Messi, nu e nici atacant, nici apărător, însă după ce Inter Milano a cucerit Mondialul Cluburilor jucat la Abu Dhabi, Esteban Cambiasso, pentru că despre el vorbim, s-a transformat în fotbalistul argentinian cu cele mai multe titluri de campion din istorie, egalându-l la acest capitol pe nimeni altul decât Alfredo di Stefano.

După cupa ridicată la Abu Dhabi, Cambiasso a ajuns la cota 22 de titluri câştigate în carieră, o carieră de poveste pentru nepoţi începută la Argentinos Juniors, echipă cu care s-a proclamat campion de vreo câteva ori.

La doar 16 ani este recrutat de Real Madrid pentru a juca la cea de-a doua echipă. Se întoarce împrumutat în Argentina la Independiente, după care, tot împrumutat de către cei de la Real Madrid, în 2001 ajunge la River Plate. Se întoarce în Spania în 2002, pentru ca după două sezoane să emigreze în Italia, la Inter. Povestea îşi atringe punctul culminant sâmbătă 18 decembrie 2010: la Abu Dhabi, Cambiasso devine, alături de Di Stefano, fotbalistul argentinian cu cele mai multe titluri de campion din istorie.

Articol scris de Alex (Blog de Fotbal)

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

Leave a Reply