follow

ŞI TOTUŞI AVEM UN BALON DE AUR. ETO'O, FOTBALISTUL AFRICAN AL ANULUI

Image and video hosting by TinyPic

Măcar într-o parte a lumii anul excepţional al Interului primeşte recunoaşterea pe care o merită. Samuel Eto'o a câştigat pentru a patra oară (record absolut) Balonul de Aur al Africii, premiu pe care l-a primit în urma unui sondaj realizat printre selecţionerii şi căpitanii de echipă ai naţionalelor de pe continentul negru. Anunţul a fost făcut în cadrul galei CAF care s-a desfăşurat la Cairo. Atacantul nerazzurrilor i-a depăşit pe ghanezul Asamaoh Gyan şi pe ivorianul Didier Drogba. Precedentele trei succese ale lui Sammy s-au înregistrat în 2003, 2004 şi 2005.

Ca fapt divers, adversara Interului din finala Mondialului cluburilor, TP Mazembe, a fost desemnată în cadrul aceluiaşi eveniment echipa africană a anului.

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • cristi says:

    Felicitari Samuel,meriti premiul din plin.Stiind cum se decerneaza premiile individuale in anul Cupei Mondiale m-am temut ca o il ia Gyan,dar iata ca macar in acest caz s-a facut dreptate.Off topic...Mancini s-a saturat in sfarsit sa stea in tribuna,pleaca in Brazilia!Minunata veste,cred ca e o decizie grea sa renunte la 1 an jumate de contract cu salariu baban.Dar sa nu-l plangem,si-a umplut contul suficient pana acum,a luat mult prea multi bani pentru ce a oferit el clubului in schimb.Drum bun!

Leave a Reply