follow

CATANIA - INTER. SĂ NE BUCURĂM DE FOTBAL!

După un debut în care a primit laude din toate părţile, Leonardo îşi doreşte ca băieţii săi să confirme evoluţia solidă de joi. „Sunt încântat pentru felul în care echipa s-a prezentat la meciul cu Napoli, însă abia acum vine parte grea, şi anume să ne menţinem pe aceeaşi linie. Iar împotriva Cataniei îmi doresc să jucăm la fel de bine”, a spus tehnicianul nerazzurrilor înaintea partidei de astăzi din Sicilia. Una care îl poate face pe Leo primul antrenor al Interului care obţine două victorii consecutive la debut, după Gigi Simoni în 1997.

Image and video hosting by TinyPic

Adversarul de astăzi al nerazzurrilor vine la acest meci după o înfrângere cu cântec la Roma. Sicilienii au jucat foarte bine pe Olimpico şi chiar au condus la pauză, însă două decizii ale arbitrilor i-au împiedicat să obţină cel puţin un punct. Tocmai din acest motiv, partida de pe Massimino nu se anunţă o simplă plimbare prin parc. Mai ales că trupa lui Marco Giampaolo are un singur eşec pe teren propriu în acest sezon, 1-3 cu Juventus. „Catania joacă bine şi este în formă. Are o linie de fund puternică, se apără bine ca echipă, iar în faţă este un jucător care poate face multe probleme oricui. Un grup talentat”, spune Leonardo, care adaugă însă că obiectivul nu este decât unul singur: „Trebuie să câştigăm”.

În sezonul trecut, Inter a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri chiar împotriva Cataniei, astfel că nerazzurri au o socoteală neîncheiată cu sicilienii. Pe lângă momentul actual bun, marele atu al lui Leonardo este revenirea lui Eto'o, a cărui suspendare de trei etape a trecut: „Aştept să fie acelaşi, acel Samuel Eto'o pe care îl ştie toată lumea”. Camerunezul a marcat pe bandă rulantă în mandatul lui Benitez şi acum este aşteptat să îşi continue evoluţiile foarte bune din acest sezon. Un Inter precum cel din meciul cu Napoli, plus golurile lui Sammy ar produce cu siguranţă teamă oricui.

Fără un succes astăzi, victoria cu Napoli n-ar avea nicio valoare. Nerazzurri sunt obligaţi în acest punct al sezonului să-şi încordeze muşchii şi să arate tuturor că încă formează cea mai bună echipă din Italia. Iar Leonardo încearcă să explice că acest lucru se poate face şi fără presiune: „Pentru mine, fotbalul înseamnă bucurie, nu o povară”. Să ne bucurăm de fotbal!

Image and video hosting by TinyPic

Lotul pentru meciul cu Catania

Portari: Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni, Alberto Gallinetta

Fundaşi: Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Andrea Ranocchia, Marco Materazzi, Cristian Chivu, Davide Santon

Mijlocaşi: Dejan Stankovic, Thiago Motta, Sulley Muntari, MacDonald Mariga, Esteban Cambiasso, Joel Obi

Atacanţi: Samuel Eto'o, Diego Milito, Goran Pandev, Ludovic Biabiany.

Echipa probabilă: Castellazzi - Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta - Stankovic - Eto'o, Milito.

By Ionut Tataru with 6 comentarii

6 comentarii:

  • Treb sa cistigam numai decit ca baietii sa prinda la puteri si sa punem presiune pe adversarii care se afla mai sus decit noi. Hai ca putem si meciul cu Napoli a arata asta. Important sa iesim pe teren motivati. Forza Inter.

  • Ionut says:

    Inteleg ca in cele din urma va fi televizat live, pe Digi +. S-au razgandit in privinta meciului Fiorentina-Brescia, care era initial trecut in program.

Leave a Reply