follow

JOSE MOURINHO, INTERISTUL ANULUI 2010

Image and video hosting by TinyPic

Jose Mourinho îşi păstrează „titlul” obţinut în 2009. În sondajul privind Interistul anului 2010, portughezul a obţinut 44,9% din voturi, devansându-i pe Sneijder (14,97%) şi pe Zanetti (9,52%).

Mulţi l-au arătat cu degetul pentru felul în care a ales să se despartă de Inter, dar nimeni nu poate fi supărat pe el. Şi, chiar dacă a fost alături de noi doar în prima jumătate a anului trecut, ceea ce a făcut Mourinho nu a putut fi uitat. Cele trei trofee cucerite de nerazzurri în sezonul precedent au purtat amprenta lui, astfel că rezultatul final al sondajului nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni. Mai ales că, în ultima vreme, Jose a trimis destule semne de dragoste de la Madrid.

Transferul lui Sneijder la Inter a fost precedat de o adevărată telenovelă. Însă odată rezolvate toate problemele, olandezul a intrat în nteren şi a dovedit că eforturile pentru aducerea sa la Milano au meritat. S-a impus imediat şi a avut un rol important în succesele din 2010. Poziţia i se datorează probabil şi Campionatului Mondial excelent pe care l-a făcut în Africa de Sud.

Când am prezentat nominalizările pentru sondaj, spuneam că Zanetti se regăseşte pe listă by default. Acelaşi lucru este valabil şi pentru prezenţa sa pe podium.

Image and video hosting by TinyPic

By Ionut Tataru with 10 comentarii

10 comentarii:

 • alex21 says:

  Mourinho a fost cheia succesului dar dak stau sa ma uit pe numele din sondaj park toti ar merita un premiu...fiecare a avut rolul sau j a fost indispensabil iar Mou a facut din Inter o mare campioana...app vezi k la noul sondaj ai pus ,,la finalul sezonului 2009-2010":P sa dea D-zeu ca tu sa fi un vizionar j sa repetam performantele de atunci:D...Pazza Inter

 • alex21 says:

  eu sunt unul dintre cei deocamdata doar 2 nebuni care au votat tripla:P kiar cred k se poate

 • deki says:

  Ziariştii italieni de la Il Giornale au preluat declaraţia lui Cristi Chivu care a vorbit cu Jose Mourinho: "Mi-a zis ca s-ar întoarce în zbor la Inter".


  Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaai Jose! :D

 • mirifiq says:

  daca face inter din nou tripla...numai imi tai unghiile niciodata astept sa intru in cartea recordurilor ce plm... eu am votat scudetto si coppa as fii extraordinar de multumit... s ar putea sa vina castaignos sapt asta :X

Leave a Reply