follow

OSCAR DEL CALCIO 2010: SEARA INTERULUI

Image and video hosting by TinyPic

A fost seara Interului la Oscar del Calcio 2010, tradiţionala gală anuală care îi premiază pe cei mai buni dintre cei buni în Serie A. Nerazzurrii au câştigat cele mai multe, şapte, şi cele mai importante premii.

Marea vedetă a serii a fost Diego Milito. Argentinianul si-a bătut doi dintre coechipieri, Sneijder şi Eto'o, la categoria Cel mai bun stranier şi i-a luat faţa lui Di Natale pentru a fi desemnat Cel mai bun jucător în absolut. „Sunt foarte fericit să primesc aceste trofee, pentru mine este un motiv de mândrie. Dedic premiul familiei mele şi tuturor colegilor de la Inter. Sper să fiu în teren duminică la meciul cu Palermo”, a spus Il Principe.

Momentul de glorie al lui Milito a fost precedat însă de alte premii primite de nerazzurri. Julio Cesar a fost desemnat Cel mai bun portar, Samuel, alături de Chiellini, a câştigat trofeul pentru Cel mai bun fundaş, golul lui Maicon cu Juventus nu a avut adversar la categoria Golul anului, iar Jose Mourinho a fost numit Cel mai bun antrenor. În aceste condiţii, distincţia pentru Echipa anului primită de Inter nu a reprezentat o surpriză pentru nimeni.

Di Natale a fost recompensat pentru sezonul excelent şi a primit trei premii (Cel mai bun jucător italian, Golgeterul anului şi Premiul Fair-Play), Cel mai bun tânăr jucător a fost desemnat Javier Pastore, iar Cavani a obţinut premiul fanilor pentru cel mai iubit jucător. În fine, Emidio Morganti, cel care a condus meciul Udinese-Inter, a câştigat la categoria Cel mai bun arbitru. Coincidenţă sau nu, şi anul trecut un arbitru care venea după un meci în care a defavorizat Interul, Roberto Rosetti, a primit premiul.

P.S. Mourinho la Madrid, Julio Cesar şi Samuel absenţi de câteva luni. Suficient pentru a înţelege de ce defensiva Interului dă rateu după rateu, nu-i aşa?

By Ionut Tataru with 10 comentarii

10 comentarii:

 • Practic in afara de cel mai bun jucator italian eu am ghicit lista premiantilor)))

  INTERMILANO.RU says:
  18 ianuarie 2011, 09:40

  Dar din ceea ce avem as alege in felul urmator.

  Cel mai bun jucător italian: Antonio Cassano
  Cel mai bun stranier: Diego Milito
  Cel mai bun tânăr jucător: Javier Pastore
  Cel mai bun portar: Julio Cesar
  Cel mai bun fundaş: Walter Samuel
  Cel mai bun antrenor: Jose Mourinho
  Cel mai bun arbitru: Emidio Morganti (n-as alege pe nimeni :D)
  Cel mai bun jucător în absolut: Diego Milito

 • Mishu says:

  oooo daaa, cu Julio Cesar in poarta in mciul cu Udinese nu am fi luat 2 din goluri mai mult ca sigur.......

 • rzastavros says:

  @ Mishu,cu Julio Cesar si defensiva ar fi fost pozitionat mai stabil,mai multa siguranta,incredere si comunicare intre portar si defensiva.Exceptandul pe Chivu,care pute indiferent de situatie!

  Chiar imi pare rau pentru Sneijder,ceva merita si el! Poate primeste de la careva ziar trofeul: "Football`s BEST underrated Champions of 2oo9/2o1o" nu stiu`..sigur a primit un bonus din partea lui Moratti.

 • alex21 says:

  @intermilano.ru totusi nu era kiar aja de greu de anticipat:)))...sa nu te gandesti tu la Di Natale care da an de an minim 20 de goluri!:))

 • BBilan l-a transferat pe Van Bommel :( Dar Branca intre timp prinde musti... Cum omul asta poata sa se mentina in acest post atita timp... Am inteles ca scapam de Rivas...

 • Ionut says:

  Pe 31.

  As fi preferat insa sa nu vorbim aici de mercato, ca nah, nu are nicio legatura. Si in orice caz nu ma gandeam ca vorbim de mercato si plangem ca l-au luat "verisorii" pe Van Bommel.

 • nerazzurr says:

  Voi va faceti griji ca a venit Van Bommel la Milan,iar suporterii milanisti isi fac griji ca e prea batran :))

Leave a Reply