follow

RANOCCHIA, ÎNLOCUITORUL IDEAL PENTRU SAMUEL

Image and video hosting by TinyPic

Imediat după accidentarea gravă pe care a suferit-o Samuel, v-am invitat să votaţi care ar fi înlocuitorul ideal pentru fundaşul argentinian. Pe lista propusă de mine s-au regăsit cele mai întâlnite nume care au făcut obiectul zvonurilor din perioada respectivă.

Aşa cum era de aşteptat, cele mai multe voturi s-au îndreptat spre Andrea Ranocchia, jucător care la startul poll-ului era deţinut în coproprietate de Inter şi Genoa, dar care între timp s-a alăturat nerazzurrilor la Appiano Gentile, cu şanse mari de a debuta ca titular chiar în primul meci din 2011, cel de joi împotriva lui Napoli. Pe locul 2 s-a clasat danezul Daniel Agger, iar podiumul a fost completat, surprinzător aş spune, de Martin Demichelis. Din fericire, am scăpat de emoţiile de a-l vedea pe argentinian la Milano, acesta transferându-se în Spania, la Malaga.

În afara numelor propuse de mine, a mai existat o secţiune unde puteau fi propuse alte variante. Astfel, au fost propuşi, printre alţii, Subotici, Vidici, Hummels, Luisao sau Terry, dar şi Cosmin Moţi sau Nelson Rivas. Nu-mi rămâne decât să concluzionez că unii au un simţ al umorului un pic altfel. Mai jos, rezultatele complete ale sondajului.

Image and video hosting by TinyPic

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • deki says:

    Cine o fi fost ala de l-a votat pe Tyson Rivas =))))

    Joi cu Napoli e anuntat titluar Ranocchia..sper sa incepem anul cum l-am terminat.

    La multi ani la toata lumea si FORZA INTER!

Leave a Reply