follow

103

9 martie 1908. L'Orologio. Internazionale. Fratelli de mondo. Fossati, Campelli şi Aebi. Ambrosiana. Meazza. Din nou Inter. Lorenzi, Skoglund, Nyers şi Alfredo Foni. Angelo Moratti. Angelillo. Herrera. Picchi, Facchetti, Corso, Suarez şi Mazzola. Il Grande Inter. Invernizzi şi Boninsegna. Oriali şi Altobelli. Zenga, Bergomi, Berti şi Trap. Scudetto dei record. Anii '90 şi trei Cupe UEFA. Massimo Moratti, Ronaldo şi Djorkaeff. Roberto Mancini. Zanetti şi Mourinho. 2010: Cupa Italiei, Scudetto, Liga Campionilor, Mondialul cluburilor - Campioni di tutto. 9 martie 2011. 103 ani de istorie nerazzurro.

LA MULŢI ANI INTER! LA MULŢI ANI INTERIŞTI!

By Ionut Tataru with 20 comentarii

20 comentarii:

 • Gigi says:

  LA MULTI INTER! si tuturor interistilor ce tin cu aceasta echipa neconditionat! mereu cea mai frumoasa echipa din inima noastra! Forza Inter!

 • Gigi says:

  Iti multumesc pentru videoclip!!!! cuprinde parca exact tot ce ai enumerat,si desi sunt rupt de oboseala si e si o ora tarzie tot dau volumul la maxim si Sunt mandru de faptul k 'IO SONO INTERISTA' si noi nu furam campionate si chestii de genul!
  sper k nu aberez prea mult, FORZA INTER!

 • Slayer says:

  La multi ani INTER!! Sper la inca pe atat ca nepotii mei sa prinda si aceasta echipa minunata numita Inter!

 • rzastavros says:

  La Multi Ani INTER si multumim pentru tot!
  Foarte tare`i prima pagina de pe inter.it :D
  Ionut,si Jair merita un loc pe acolo :P ziceam si eu...mai sunt multi jucatori care au marcat istoria noastra!
  PS. Sa-mi pun si eu o dorinta de ziua noastra: Chivu pleaca dracu!!!

 • tibi says:

  din 103 ani de istorie ma bucur ca am fost partas la cel mai bun an, adica 2010. c'e solo l'inter!

 • nerazzurr says:

  LA MULTI ANI INTER!!Sa dea Dumnezeu sa facem cat de curand 2 stele pe tricou si sa mai luam deceniul asta macar o data UCL,va doresc tuturor multa sanatate si sa fiti in continuare cu aceasta echipa si la bine si la rau cum am fost si eu de 14 ani pe care ii implinesc in aceasta primavara de cand sunt fanul acestei echipe.FORZA INTER!!!

 • ovi jeco says:

  la multi ani inter la multi ani interistilor ma bucur nespus ca din cei 103 ani vre-o 20 i-am petrecut impreuna.NELLA GIOIA E NEL DOLORE PER L"INTER ETERNO AMORE

 • Sergiu says:

  Augurii INTEEERR!! La multi ani tuturor interistilor,sper sa prindem cat mai multe finale de CL si momente fantastice precum cele din 2010.
  hai cu titlu 19 ;) , voi fi prezent pe Meazza sa-l sarbatoresc !!

 • cristi says:

  LA MULTI ANI INTER!Si prin Inter ma refer la jucatori,antrenori,conducatori si la noi,la fanii de pretutindeni.

 • ovi jeco says:

  Sa nu uitam sa-i transmitem La multi ani unui fost mare jucator de-al nostru Djorkaeff care pt mine a fost un adevarat idol alaturi de Ruben Sosa si Nicola Berti

Leave a Reply