follow

INTER - GENOA. ANIVERSARE SUB PRESIUNE

Trebuie să ne concentrăm numai asupra noastră. Ne aşteaptă meciuri importante, în toate competiţiile în care suntem angrenaşi. Avem nevoie să ne îmbunătăţim jocul, pentru a ne îndeplini obiectivele. Această săptămână întreagă, prima din ultimele două luni, a venit la timp. Ne-am reîncărcat bateriile pentru ultima parte a sezonului. De asemenea, am lucrat din punct de vedere tactic, deci au fost zile importante pentru noi” (Leonardo)Victoria de aseară a Milanului la Torino, în faţa unui Juventus surprinzător (sau nu) de apatic, pune presiune pe Leonardo şi pe băieţii săi, chiar în ziua în care se împlinesc exact două luni de la primul meci cu brazilianul pe bancă. O perioadă pe care antrenorul nerazzurrilor, şi nu numai el, o consideră pozitivă în cea mai mare parte, astfel că pentru partida de astăzi cu Genoa toată lumea nu ia în calcul decât un 1 solist, mai ales că grifonii vin pe Meazza decimaţi.

„Îmi place că toată lumea spune că Genoa va fi mult mai slabă din cauza numeroaselor absenţe, dar uitaţi-vă la formaţia probabilă şi veţi vedea o echipă echilibrată şi solidă, care s-a descurcat foarte bine în acest sezon”, a spus Leo, încercând probabil să nu-şi facă elevii să cadă într-o relaxare păguboasă. Mai ales într-un moment când un pas greşit ar însemna, aproape sigur, sfârşitul speranţelor de Scudetto.

Ar fi păcat ca toată munca bună din ultima perioadă să fie stricată chiar azi. Nu doar pentru că Leo face două luni pe banca nerazzurrilor, ci şi pentru că marţi Interul împlineşte 103 ani. O aniversare care să fie umbrită de tot felul de discuţii e ultimul lucru pe care mi-l doresc.

Image and video hosting by TinyPic

LOTUL PENTRU MECIUL CU GENOA

Portari: Julio Cesar, Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni

Fundaşi: Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lucio, Maicon, Andrea Ranocchia, Marco Materazzi, Cristian Chivu, Yuto Nagatomo

Mijlocaşi: Dejan Stankovic, Thiago Motta, Wesley Sneijder, Houssine Kharja, MacDonald Mariga, Joel Obi, Philippe Coutinho

Atacanţi: Giampaolo Pazzini, Samuel Eto'o, Goran Pandev.

Echipa probabilă: Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu - Zanetti, Thiago Motta, Stankovic - Sneijder - Eto'o, Pazzini.

By Ionut Tataru with 7 comentarii

7 comentarii:

 • deki says:

  Aniversarea lui Leo..aniversarea Interului dar de a mea nu zici nimic nimic? :))))))

 • Ionut says:

  Aoleooo, uitasem. Se pare ca nu esti chiar atat de important :))))))

  Hai la multi ani, sa ne traiesti. Sanatate in primul rand, ca restu' cumparam :)

 • WooZie says:

  La multi ani deki ;)

  Am pierdut meciul ca eram pe drum. Hai ionut cu rezumatu :D

Leave a Reply