follow

SĂ CÂNTĂM ÎN CONTINUARE „CAMPIONI DI TUTTO”!

Jucătorii sunt pregătiţi, este un privilegiu să joci astfel de meciuri, care sunt ca nişte finale, dar şi mai bine este să le câştigi. Cariera mea contează prea puţin în acest context. Sunt fericit să fiu antrenorul Interului, o echipă excelentă. Nu promitem nimic, dar nici nu ne gândim la o înfrângere. Doar vom încerca să ne facem jocul. Sunt optimist, pentru că ştiu puterea şi spiritul acestui grup” (Leonardo)

Suntem o echipă şi jucăm precum o echipă, nu depindem de nimeni în mod particular. Avem încredere în noi, pentru că am jucat bine în prima manşă. Este adevărat că Bayern are un avantaj, dar nu putem vorbi despre şanse de calificare în procente. Trebuie să marcăm şi să învingem. Şi credem că o putem face” (Sneijder)

Image and video hosting by TinyPic

Am tot citit după meciul de la Milano şi până acum tot felul de statistici care arătau că, în această seară, Inter nu se luptă doar cu o echipă foarte puternică pe propriul teren şi care porneşte cu avantaj după prima manşă, ci şi cu o istorie nefavorabilă. Bayern Munchen s-a calificat de fiecare dată când a învins în deplasare în tur şi, de la înfiinţarea Ligii Campionilor în 1992, doar Ajax a reuşit, în semifinala cu Panathinaikos din 1996, să întoarcă în retur după ce a pierdut pe teren propriu. Nimeni nu a spus însă faătul că în confruntările dintre nerazzurri şi bavarezi gazdele nu au câştigat niciodată.

Din punctul meu de vedere, un meci precum cel de diseară, se joacă în primul rând cu capul. Şi nu mă refer la vreo tactică revoluţionară. Este nevoie că jucătorii să fie determinaţi şi calmi, să nu intre în panică nici dacă primesc gol, pentru că oricum avem devoie să înscriem de două ori. Unii dintre fanii nemţilor speră ca Van Gaal să ne servească lecţia pe care le-am predat-o noi la Madrid, dar cred că olandezul este mult prea orgolios şi nu va face ce a făcut Wenger săptămâna trecută cu Barcelona. Deci ceva spaţii cu siguranţă vor exista. Iar faptul că Eto'o nu va mai fi singur în avanposturi s-ar putea dovedi un detaliu important.

În ciuda pasului greşit din campionat de la Brescia, atmosfera din lot nu a avut de suferit şi chiar s-a transformat într-o mobilizare generală pentru returul cu Bayern, lucru dovedit de faptul că Leonardo a convocat toţi jucătorii, mai puţin Samuel şi Suazo. Chiar şi Milito pare la un pas de un mic miracol şi se pare că va lua loc pe bancă, în timp ce Lucio cu determinarea care îi este caracteristică a dat de înţeles că va strânge din dinţi şi va juca din primul minut. Dacă totuşi brazilianul nu va putea evolua, Cordoba este pregătit să arate că ceea ce s-a întâmplat vineri a fost doar o întâmplare nefericită, la fel cum Julio Cesar are ocazia să se revanşeze pentru greşeala din tur, iar Pandev să fie decisiv la momentul potrivit.

În ceea ce mă priveşte, vreau ca după meciul de diseară să pot cânta în continuare asta.

Anunţul că voi pleca la finalul sezonului face meciul cu Inter şi mai dificil” (Louis Van Gaal)

Image and video hosting by TinyPic

Echipa probabilă: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Stankovc - Sneijder - Pandev, Eto'o.

By Ionut Tataru with 5 comentarii

5 comentarii:

 • deki says:

  Oricine in centru numai Cordoba nu!

  Am incredere in aceasta echipa ca va reusi sa se califice, sa nu uitam totusi cine suntem:

  http://www.youtube.com/watch?v=Qb9mn-xpZTk&feature=channel_video_title

  DAAAAAI RAGAZZIIIIII !!!!!!!

 • Cătălin says:

  Statistica respectivă este înșelătoare, pentru că le dă speranțe suporterilor ambelor echipe. Pe mine nu mă îngrijorează deloc, pentru că ai mei nu sunt obligați să câștige meciul. Subiectiv (normal), am pronosticat 1-1. Să vedem ce-o ieși.

Leave a Reply