follow

UN GOL, O BARĂ ŞI VEŞTI BUNE

Mereu mi-e teamă de meciurile astea internaţionale. Acum, când urmează derbyul, cu atât mai mult. Din fericire, prima zi de meciuri nu a oferit motive pentru a avea emoţii. Ba din contră, am primit veşti bune: interiştii sunt în formă şi nu s-au accidentat.

Thiago Motta a marcat golul prin care Italia a obţinut prima sa victorie din istorie pe terenul Sloveniei. În afara golului, mijlocaşul „nerazzurrilor” a avut o evoluţie solidă şi a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, Gazzetta dello Sport notându-l cu 7. Bun şi jocul făcut de Pazzini, care a lovit o dată bara şi a primit nota 6,5 în aceeaşi publicaţie.Image and video hosting by TinyPic
Dacă nu aţi văzut Ungaria - Olanda atunci aveţi ce regreta. Nu doar că vicecampionii mondiali au făcut spectacol la scenă deschisă, dar aţi ratat o evoluţie absolut încântătoare a lui Sneijder. A fost exemplul perfect pentru cum un jucător poate fi cel mai bun de pe teren, deşi nu marchează, iar echipa sa învinge cu 4-0. Wes a pasat decisiv la deschiderea scorului, a stat la paza golului trei, a condus jocul batavilor cu o siguranţă impresionantă şi... a avut ghinion. Pentru că ar fi putut marca golul serii.Veşti bune şi pentru Stankovic. Serbia a reuşit să treacă peste handicapul de a evolua fără spectatori în uma incidentelor din Italia, din toamna lui 2010, dar şi peste faptul că Irlanda de Nord a deschis scorul şi a învins cu 2-1, revenind astfel în cursa pentru calificarea la Euro. Deki a fost integralist şi a încasat un cartonaş galben în minutul 37.

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

 • tibi says:

  i-au redus la 2 etape suspendarea lui nasone. incredibil! ce a facut el a fost mai putin rau fata de ce a facut chivu? acum ceva vreme glumeam ca el a luat doar 3 etape pentru ca a dat mai incet dar cred ca aia au judecat faza dupa cata forta a pus in lovitura...

 • Ionut says:

  Neinteresant, oricum nu joacă în derby :))

  Dar merită să ne amuzăm pe seama apărării folosite de avocatul Milanului. Cică omu' ar fi spus că Ibra şi-a lovit adversarul din greşeală, în timp ce încerca să ajungă la minge. Iar Raiola (vă era dor de el, este?) a zis că totul e doar o decizie politică şi şi-a adus aminte de faptul că lui Ibra i-a fost anulat un gol cu Bari care, spune el, a fost identic cu cel marcat de Pazzo cu Lecce :)))

  Mie mi se pare amuzant cum după ce s-au făcut de râs contestând decizia iniţială, spre deosebire de Inter în cazurile Eto'o şi Chivu, acum triştii mută discuţia în cu totul altă parte.

  Diferenţă de stil :)

 • tibi says:

  pai nu s-au facut de ras, li s-a redus pedeapsa si pana la derby mai e...poate ajung la concluzia ca si 1 etapa a fost o decizie exagerata. mi-e scarba!

 • WooZie says:

  mda... sa redus dif ... vb lui tibi pana la derbi cine stie ce mai decid. Poate le mai si da la milan meciu la masa verde vs noi pentru ca nasone a fost suspendat fara motiv ... BLEAH

Leave a Reply