follow

GOLURI MEMORABILE (49): ADRIANO VS. VENEZIA

Câţi dintre voi vă mai amintiţi primul gol marcat de Adriano la Inter? Se întâmpla pe 16 septembrie 2001, în etapa a treia din Serie A, într-un meci cu Venezia disputat pe Meazza. Nerazzurri, în inferioritate numerică din minutul 34, când Cordoba a fost eliminat, au deschis scorul cu un sfert de oră înainte de final, printr-un penalty transformat de Kallon, însă vizitatorii au restabilit egalitatea graţie reuşitei lui Maniero. Apoi a venit momentul lui Adriano, în prelungirile partidei.

By Ionut Tataru with 8 comentarii

8 comentarii:

 • seby says:

  Asta e primu' gol oficial. Parca primu' gol a fost asta : http://www.youtube.com/watch?v=e4gJQqWMNW0 desi e posibil sa ma'nsel, a trecut ceva de atunci. Am gandit ca Vampeta n-a reprezentat o afacere de cacat pana la capat :P

 • seby says:

  Mda, mi-a placut de aia de la Flamengo, le multumesc ca ne-au oferit un asa jucator pt petarda aia, eram sigur de dupa golul ala cu Real ca o sa ajunga mare insa nu i s-a dat incredere imediata. Ca pana la urma s-a facut o afacere 'intereasca' si a trebuit sa dam ceva gologani sa cumparam in final partea Parmei de coproprietate e alta discutie :)

 • tibi says:

  pe vremea aia, parca se bucurau mai mult suporterii cand marca echipa un gol. si jucatorii :))) (aici nu am fost influentat de scarpini)

 • Mishu says:

  Ma lasa cu un gust amar jucatoru asta..."branza buna in burduf de caine". Joaca GTA San Sndreas prin Brazilia acuma..:|

 • Arcturus says:

  Asta daca avea un atom de minte in cap ajungea cel mai bun marcator pentru ca avea toate calitatile. Pacat ca era un imbecil...ce jucator am fi avut daca era putin, da putin de tot mai destept.

Leave a Reply