follow

GOLURI MEMORABILE (52): ADUNATE DE LA ALŢII

Pentru că joia este ziua în care ne amintim de golurile speciale din istoria Interului, m-am gândit să diversific puţin formatul clasic, aşa că mi-am întrebat prietenii de pe Twitter care este primul gol marcat de nerazzurri care le vine în minte. Fără a lua în considerare reuşita celor de la Marseille din meciul tur al optimilor Ligii din acest an sau autogolul lui Materazzi de la Empoli, iată ce a ieşit.

Diego Milito vs. Bayern Munchen


Alvaro Recoba vs. Roma


Zlatan Ibrahimovic vs. Bologna


Adriano vs. Milan - O opţiune a unui fan milanist, care pare că nu a scăpat de fantomele trecutului.


Ivan Zamorano vs. Roma


Alvaro Recoba vs. Sampdoria


Bobo Vieri vs. Lazio - Alegerea unui suporter juventin, care a recunoscut că a suferit atunci când Peruzzi a scăpat mingea la deschiderea scorului.


Dejan Stankovic vs. Schalke 04


Maicon vs. Milan


Nicola Ventola vs. Manchester United - Găsiţi golul în acest clip, la minutul 1,55.

Diego Milito vs. Barcelona - Din nou fantome ale trecutului, pentru că mi s-a răspuns la întrebare cu „ăla pe care Milito l-a dat din offside cu Barcelona”.


Mulţumiri pentru @panalecs, @envimd, @mariusdanea, @NarcisD, @parcatotAna, @Alex_Tikitaka, @Gaby2393, @Beni_Ono, @MariusB12, @nonabgo, @dj_zso şi @daninhodj.

De asemenea, am apreciat umorul lui @FotbalTop şi @DjayRares, dar cred că este uşor de înţeles de ce nu le-am luat în seamă opţiunile.

By Ionut Tataru with 9 comentarii

9 comentarii:

 • Ionut says:

  Mă, singurul mişto a fost ăla al lui Adri, cu mâna. De acord că alegerea ta, Vieri adică, nu e memorabil, ba din contră, dar măcar nu m-ai luat cu autogoluri ale lui Matrix sau greşeli ale lui Chivu :)))))

  Maic are un loc călduţ la rubrica asta, nu-i plânge tu de milă :P

 • Anonim says:

  Golul lui Milito imi trezeste o amintire frumoasa..parca ieri s-a jucat finala cu Bayern.

 • Jerry says:

  Extrem de interesant ce-a spus Branca in interviul de ieri. Sunt totusi uimit ca poate sa vorbeasca, uitasem ca are si gura.

 • Milito nu era in offside. O pozitie corecta de offside va fi semnalizata de la margine de arbitrul de tusa. Daca s-ar anula golurile folosind inregistrarea video, nu ar mai fi fotbal.

 • seby says:

  aha, nici Montolivo nu face fata rigorilor lui Branca de n-a catadicsit sa traga sa-l ia :|, deci ce oftica trageam in timpul meciului de ieri ... eh, atata timp cat exista Mudingayi :)))

 • Jerry says:

  S-ar putea ca Branca asta sa nu fie asa vinovat pe cat credem noi. Cel putin daca a avut tupeul sa zica asa ceva:

  "L'Inter è piena di idee, quelle non mancano, manca magari il supporto per le idee"

  Montolivo a venit liber la Milan, dar pe aproape 4 milioane de euro pe sezon salariu si plus o prima mare la semnatura. Iar Moratti nu mai e dispus sa ofere asa salarii.

 • seby says:

  4 mil?!? p'asta n-o stiam! cam mult la dracu ... faza cu prima de instalare e normala cred

  e clar ca, intotdeauna, ultimul cuvant il are Il Presidente

 • WTF says:

  DIEGO MILITO ... golul 2 din meciul cu Bayern ... poate prin prisma importantei ... poate prin prisma bucuriei lui MILITO de dp. gol ... bucurie vecina cu nebunia ... nush ... dar nu mi.l pot scoate din cap ... MONUMENTAL !!!

Leave a Reply