follow

MAICON A MARCAT (DIN NOU) CEL MAI FRUMOS GOL AL SEZONULUI

Maicon este pentru a doua oară câştigătorul sondajului prin care determinăm cel mai frumos gol al Interului într-un sondaj de final de sezon. Reuşita norocoasă a venit în Derby, confirmând faptul că brazilianul este un specialist al golurilor memorabile în meciurile cu marile rivale.

În caz că aţi uitat, în 2010, la precedentul său succes, fundaşul dreapta al nerazzurrilor s-a impus cu execuţia deja celebră din duelul cu Juventus.

La fel ca anul trecut, câştigătorul dă şi golul de pe locul 2. Şi, pentru că tot vă spuneam despre talentul lui Maicon de a înscrie spectaculos împotriva celor mai importanţi adversari, după reuşita cu Milan, vine cea din meciul cu Juventus.

Podiumul este completat, surprinzător din punctul meu de vedere, de golul lui Forlan din prima etapă, marcat în înfrângerea cu Palermo. În urma uruguayanului s-au situat Ricky Alvarez (vs. Trabzonspor), Faraoni (vs Parma), Poli (vs. Genoa), toţi cu câte două voturi, în timp ce Pazzini (vs. Lille), Maicon (vs. Genoa) şi Zarate (vs. Genoa) au aducat câte un vot.

Singurii care n-au primit voturi au fost Zarate (vs. TSKA Moscova) şi Pazzini (vs. Lazio).

Topul golurilor marcate de Inter în sezonul 2011-2012

1.Maicon vs. Milan - 41 de voturi


2.Maicon vs. Juventus - 6 voturi


3.Forlan vs. Palermo - 3 voturi


Sursa foto: daylife.com

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply