follow

NEXTGEN SERIES: BORUSSIA DORTMUND - INTER 1-1

Inter Primavera a remizat în Germania cu Borussia Dortmund, scor 1-1, în etapa a 4-a din NextGen Series, însă prestaţia băieţilor lui Daniele Bernazzani a lăsat de dorit.La o săptămână după eşecul neaşteptat şi dramatic din Norvegia, 1-2 cu Rosenborg, micii nerazzurri nu mai aveau voie să facă un alt pas greşit, pentru a nu-şi complica situaţia în grupa a 5-a. Totul părea să meargă bine pentru Inter, care a deschis scorul încă din minutul 3, prin Belloni, cu o execuţie splendidă, lob elegant peste porarul advers, după o pasă de calitate a lui Garritano.

Mai mult decât atât, actualii deţinători au trofeului au  fost aproape de a-şi dubla avantajul după doar zece minute de joc, dar Zaro a ratat desprinderea de două ori în aceeaşi fază. Apoi, uşor-uşor, gazdele au preluat iniţiativa şi, după câtea ocazii irosite, Weber a egalat în minutul 36, cu o lovitură de cap din interiorul careului. O fază la care apărarea interistă a fost practic inexistentă.

După pauză, s-a confirmat faptul că puştii Borussiei ştiu mai mult fotbal decât au arătat în meciul tur, atunci când s-au remarcat în special prin duritate, şi au avut mai multe şanse de a obţine victoria, însă Dalle Vedove a prins o zi excelentă şi a salvat rezultatul pentru Inter.

Cu acest punct, elevii lui Bernazzani au 7 puncte din 4 meciuri şi ocupă primul loc în grupă, fiind urmaţi de Rosenborg, care a jucat doar două partide până acum şi are punctaj maxim. Cu tote acestea, micii nerazzurri pot rezolva problema calificării dacă vor câştiga returul cu norvegienii de pe teren propriu, programat pe 4 decembrie.

Inter: Dalle Vedove - Bandini, Zaro, Donkor, Ferrara - Olsen, Duncan, Acampora (Del Piero 88) - Belloni, Forte, Garritano (Terrani 82)

By Ionut Tataru with 2 comentarii

2 comentarii:

  • WooZie says:

    Batem Rosenborg si ne calificam.

    Apropo de tineri, stie cineva cum o duce Longo la Espanyol? Stiu ca a dat gol la debut dar dupa aia parca nu am mai auzit de el. Si cu Livaja ce e ca nu l-am mai vazut de mult timp.

  • seby says:

    O duce asa-si-asa. Incepuse in tromba insa s-a cam stins in ultimele etape, pare neindemanatic, fragil, imobil, joaca in nota echipei adica slab spre foarte. Recunosc ca sunt surprins ca Pochettino are asa incredere in el, ma asteptam ca dupa 2-3 evolutii neconvingatoare sa-l treaca pe banca.

Leave a Reply