follow

REMIZĂ ÎN DERBY DELLA MADONNINA, VARIANTA PRIMAVERA

AC Milan şi Inter au terminat la egalitate, scor 1-1, în Derby della Madonnina, varianta Primavera, rezultat în urma căruia elevii lui Daniele Bernazzani continuă să fie neînvinşi în actuala ediţie de campionat.Multe s-au schimbat de la ultima confruntare dintre cele două echipe, duelul epic din semifinalele campionatului trecut. Puţini jucători rămăşi, printre ei Simone Ganz, aflat la al şaselea Derby, un alt antrenor pentru rossoneri, Aldo Dolcetti, fost coechipier cu Bernazzani la Pisa, la finalul anilor' 80, şi, mai ales, o altă miză.

Chiar şi aşa, meciul nu a fost deloc unul rău, confirmând cantitatea mare de talent existentă de fiecare parte. Scorul final este unul echitabil, deşi ca impresie artisitică Milan a punctat ceva mai mult. De altfel, rossoneri au şi deschis scorul, în debutul părţii secunde, prin Petagna, care a înscris din apropiere cu o lovitură de cap, la puţin timp după ce Ganz trimisese în transversală.

Inter a fost aproape să egaleze prin Bocar şi ar fi putut primi un penalty în minutul 90, atunci când Garritano a fost evident faultat în careu, însă arbitrul a văzut simulare şi l-a avertizat pe jucătorul nerazzurrilor, care a şi fost eliminat cu această ocazie.

Totuşi, campionii Italiei au egalat, în al doilea minut de prelungire, dintr-un penalty nu la fel de clar ca cel de la faza anterioară, dictat la un duel între Pinato şo Bocar. Lovitura de pedeapsă a fost transformată perfect de Benassi, care a păstrat astfel invincibilitatea băieţilor lui Bernazzani în acest sezon.

În ciuda faptului că sunt neînvinşi, micii nerazzurri se află doar pe locul 3, cu 22 de puncte, la opt lungimi de liderul Atalanta, plătind pentru numărul mare de remize, patru în ultimele cinci etape, dar şi pentru faptul că au un meci mai puţin jucat, cel cu Cittadella, de pe teren propriu.

INTER: Dalle Vedove - Mbaye, Donkor (Zaro 86), Pasa, Bandini - Olsen, Benassi - Belloni, Garritano, Terrani (Bocar 60) - Forte (Colombi 80)

By Ionut Tataru with 0 comentarii

0 comentarii:

Leave a Reply