follow

TOP 3 GOLURI VS. JUVENTUS

V-am invitat joi să faceţi un Top 3 personal al golurilor marcate de Inter în meciurile cu Juventus. Deşi am primit mai puţine răspunsuri decât m-aş fi aşteptat, am reuşit totuşi să încropesc un clasament final, care cuprinde un câştigător previzibil şi două goluri venite pe final, în nişte partide cu adevărat dramatice. Fără să o mai lungesc, iată ce a ieşit!

Locul 3: Seedorf, 2001/02 - 4 puncte. Olandezul a fost eroul acelui meci, înscriind ambele goluri ale nerazzurrilor. Deşi acestea au fost la fel de spectaculoase, preferatul vostru a rămas cel din final, în urma căruia Inter a obţinut un punct în faţa rivalilor din Torino.


Locul 2: Toldo, 2002/03 - 5 puncte. Nici până astăzi nu se ştie exact cine a atins ultimul mingea înainte ca aceasta să intre în poartă. Oficial, golul îi aparţine lui Vieri. Însă interiştii spun şi astăzi că, de fapt, cel care a marcat a fost Toldo. Rămâne aşa, atunci!


Locul 1: Maicon, 2009/10 - 18 puncte. Reuşita lui Maicon din sezonul Triplei nu a avut practic rival în această cursă. Nici nu se putea întâmpla altfel, mai ales că vorbim de unul dintre cele mai spectaculoase goluri din întreaga istorie a clubului.

By Ionut Tataru with 3 comentarii

3 comentarii:

  • Gigi says:

    ce gol maicon!fabulos!!!ramane vesnic in inimile noastre, il vedeam un Cafu al Inter-ului din pacate a plecat...ii doresc totusi sa fie si la aproape 40 de ani inca pe teren!

Leave a Reply