follow

LAZIO - INTER DIN TRECUT

Marea calitate a Interului construit de Trapattoni şi care a cucerit de o manieră entuziasmantă titlul din 1989 a fost că nu a avut în vocabular cuvântul suficienţă. Faptul că al 13-lea Scudetto din istoria clubului a fost cucerit matematic cu patru etape înainte de finalul campionatului nu i-a împiedicat pe nerazzurri să se impună de trei ori în ultimele patru meciuri ale sezonului.

Prima dintre aceste victorii a venit chiar în etapa următoare câştigării titlului, pe 4 iunie 1989. Pe Olimpico din Roma, Inter, fără golgheterul său Aldo Serena, a învins cu 3-1 pe Lazio, Bergomi, cu un gol superb, şi Ramon Diaz, cu o dublă, anulând avantajul iniţial al biancocelestilor adus de reuşita argentinianului Gustavo Dezotti.

Ca un element de culoare, Lazio era antrenată în acea perioadă de Giuseppe Materazzi, tatăl lui Marco Materazzi, una dintre legendele nerazzurrilor.

By Ionut Tataru with 3 comentarii

3 comentarii:

  • Frumos gol. Dar cine doreste poate descarca 3000 goluri Inter din sezonul 1952-53 pina in 2007-2008. Daca doreste cineva poate sa descarce voi seda torentul.


    http://dl.rutracker.org/forum/dl.php?t=2954533

Leave a Reply