follow

CASSANO, NEAŞTEPTATUL LIDER

Era ultima persoană de la care mă aşteptam să iasă în faţă pentru a apăra Interul. Şi totuşi, Cassano dovedeşte că poate fi un lider atât pe teren, cât şi în afara lui.După înfrângerea de la Siena, FantAntonio a acordat un interviu celor de la Sky Italia în care a recunoscut problemele de la echipă, dar, în acelaşi timp, a încercat să coloreze un tablou pe care aproape toată lumea îl prezintă în negru.

Fotbalul nu mai e de mult doar o chestiune de 90 de minute, iar prezenţa mediatică a devenit extrem de importantă. Cu experienţa sa de fotbalist şi de om, Cassano a înţeles că nu ajută cu nimic ca în cel mai dificil moment al sezonului Inter să nu răspundă atacurilor (unele dintre ele normale totuşi) venite din toate părţile.

Cu obişnuita sa sinceritate şi inevitabilul umor, Cassano şi-a asumat rolul de purtător de cuvânt al clubului, apărându-l pe Stramaccioni atunci când nici măcar Moratti nu o face, fără a uita să trimită şi câteva săgeţi la adresa rivalilor.

Inter nu este o echipă moartă”, „în toată cariera mea nu am văzut un grup atât de unit” şi „de când sunt aici a început chiar să-mi placă Milano, pe care îl uram”. Când toţi încearcă să ne convingă că dezastrul este inevitabil, El Pibe di Bari arată că s-a făcut bărbat. Unul curajos, care nu se teme să iasă în faţă şi să înfrunte teama unui nou eşec.

Într-o perioadă dificilă şi de confuzie, s-ar putea ca acest interviu să fie cel mai bun lucru care se întâmplă la Inter. De aici se poate naşte speranţa că nu este totul pierdut.

By Ionut Tataru with 15 comentarii

15 comentarii:

 • Ionut says:

  Acum două săptămâni nu am reuşit să pun mâna pe înregistrare, săptămâna trecută am luat o pauză, deci practic lipseşte doar o emisiune. Revenim în seara asta :)

 • Speedy says:

  Grande Antonio. Incepe sa se maturizeze baiatul. Poate ne aduce si ceva goluri importante. Pazza INTER. Hai Ionut, succes la emisiune :)

 • Gigi says:

  bravo antonio!`frumoasa si necesara reactia,macar a unui jucator ca aia din conducere parca sunt morti cu totii,dau impresia ca nu-i mai intereseaza prea mult echipa,de o perioada de timp.

  si o gluma buna a astora de la tuttosport(ce poti sa astepti decat bancuri):"Walter Mazzarri, The Biggest Threat For Andrea Stramaccioni". daca nu ma insel,cred k deki ar fi cel mai fericit om daca acest scenariu apocaliptic s-ar indeplini :))))

 • alex21fzr says:

  pai nu ziceai tu deki de Strama ca e prea linistit in timpul meciurilor? daca vine mazzari o sa ai ocazia sa-l tot vezi facand ca o maimuta la marginea terenului

 • deki says:

  Bai,sunteti nebuni :))) Ma faceti sa ma gandesc ca e vreo sansa sa vina Dustin Hoffman pe banca noastra...

  Io sto con strama :)))))

 • Jerry says:

  Mda, de vreo doi ani tot am cosmaruri cu Mazzari. Din pacate, in vara ramane liber de contract, iar daca Strama o tine asa...

 • seby says:

  In amicalul u21 dintre Italia si Germania linia de fund titulara a italienilor a aratat cam asa:
  Donati - Caldirola - Bianchetti - Biraghi
  + Bardi portar

  misto

Leave a Reply