follow

INTER - CHIEVO DIN TRECUT

Deşi istoria lui Chievo în Serie A a început în urmă cu doar 12 ani, veronezii s-au dovedit mai mereu un adversar incomod pentru Inter. Chiar şi atunci când nerazzurri au dominat clar, emoţiile nu au lipsit. Aşa s-a întâmplat, de exemplu, pe 29 septembrie 2006, în etapa a patra a campionatului. Dubla lui Crespo şi golurile lui Samuel şi Stankovic (o execuţie absolut excepţională) au dus scorul la 4-0 pentru băieţii lui Mancini, o diferenţă absolut normală după desfăşurarea jocului. Rezultatul final al partidei a fost însă 4-3, pentru că oaspeţii au avut zece minute de graţie, profitând şi de relaxarea poate exagerată a interiştilor.

P.S. Atenţie la acţiunea lui Adriano de la minutul 1:50!

By Ionut Tataru with 10 comentarii

10 comentarii:

  • Gigi says:

    parca b1tv transmitea meciurile pe atunci :) cat il adoram eu pe adriano in acele vremuri...offffff...ce vremuri,placute totusi,mare pacat de destinul lui Il Imperatore! crespo alt atacant fantastic,iar deki cand marca,golul sau era cu siguranta golul etapei.

  • nerazzurr says:

    Ptima data pe acasa a fost Serie A..au dat vreo 2 3 ani..stiu ca era emisiunea aia despre mari sportivi ..ce vremuri!! cand era pe B1 tin minte meciul cu Sampdoria 3 2 de m au aflat vecinii..cred ca era in 2004..

  • Crespo ARMA LETALE. Un atacant complet care a fost in top la toate echipele la care a evoluat lazio, Inter,chelsea si din pacate si la bibilan iar apoi la noi adic acasa in LA GRANDE FAMILIA NERAZZURA!

  • bartuletz says:

    @nerazzurr: inainte cu vreo 10 ani de data specificata de tine, rula Cupa Italiei pe TVR2 din cate imi aduc aminte, iar Inter imi ramasese in suflet de la dubla cu Rapid din 1993!

Leave a Reply