follow

SAMPDORIA - INTER, REPROGRAMAT

Meciul dintre Sampdoria - Inter, care ar fi trebuit să se dispute în această seară, de la ora 21:45, a fost amânat din cauza condiţiilor meteo.

Image and video hosting by TinyPic

În condiţiile în care săptămâna viitoare vor avea loc partidele internaţionale din preliminariile Cupei Mondiale, duelul nerazzurrilor cu formaţia lui Delio Rossi va avea loc, cel mai probabil, pe 2 aprile, de la ora 19:30, adică între meciurile cu Juventus şi Atalanta, ambele pe teren propriu. Nimic oficial deocamdată în privinţa acestei date, anunţul definitiv urmând să fie făcut luni.

Deşi reprogramarea meciului cu Sampdoria înseamnă că Juan Jesus va lipsi de la derbyul cu Juventus, fiind suspendat, decizia este una cum nu se poate mai fericită pentru Stramaccioni. Elevii săi erau foarte obosiţi după returul cu Tottenham din Europa League, iar o confruntare cu un adversar care are patru victorii şi 12 goluri marcate în ultimele patru partide de pe teren propriu se anunţa extrem de dificilă.

În plus, până pe 30 martie, tehnicianul nerazzurrilor poate recupera şi alţi jucători importanţi pentru sprintul din finalul sezonului.

Despre o posibilă amânare a întâlnirii dintre Sampdoria şi Inter s-a discutat încă de ieri, atunci când a fost emisă o avertizare meteo pentru Genova. Prognoza anunţa ploi puternice, temperaturi sub 0 grade şi posibilitatea unor ninsori abundente. Autorităţile au vrut astfel să evite ca mii de persoane să meargă la stadion în astfel de condiţii.

Nu trebuie uitat că Genova a avut de suferit din cauza inundaţiilor de mai multe ori în ultimii ani, existând chiar şi pierderi de vieţi omeneşti.

Sursa foto: corrieredellosport.it

By Ionut Tataru with 4 comentarii

4 comentarii:

  • WTF says:

    ... poate este mai bine pt. noi asa ... cel putin nu o sa mai avem scuza asta cu oboseala ...

  • Jerry says:

    Nu-i nimic, se recupereaza mai bine samuel pana atunci.

    E o decizie buna pentr Inter, avand in vedere ce rezultate am avut dupa meciurile din Europa League.

    Pe de alta parte, ca suporter, regret ca nu am meci diseara, mai ales dupa ce forma am arata joi.

Leave a Reply