follow

GOLURI MEMORABILE (92): CLARENCE SEEDORF VS PERUGIA

Pe 6 ianuarie 2000, într-o victorie cu 5-0 în faţa Perugiei, au avut loc trei debuturi la Inter: Clarence Seedorf, Ivan Cordoba şi Adrian Mutu. Cel mai spectaculos dintre acestea i-a aparţinut olandezului, care s-a numărat rapid printre protagoniştii partidei. Mai întâi, a creat o excelentă ocazie, irosită de Panucci, apoi i-a pasat decisiv lui Georgatos la faza primul gol. Însă momentul său de glorie a venit înainte de pauză, atunci când a dus scorul la 2-0, după o superbă acţiune personală, finalizată elegant cu o execuţie la colţul lung. Un moment emoţionant pentru jucătorul crescut de Ajax şi care anterior mai evoluase pentru Sampdoria şi Real Madrid, iar lacrimile sale după marcarea golului o dovedesc. Seedorf avea să fie schimbat în ultimele minute ale întâlnirii, pentru a primi aplauzele publicului de pe Meazza, locul său fiind luat de... Mutu.

By Ionut Tataru with 9 comentarii

9 comentarii:

 • ovi jeco says:

  ionute eu imi amintesc ca au debutat in cupa italiei cu milan cand le-am dat 3-2 isr mutu a marcat cu capu dupa un corner.Oare ma insel?

 • Dan Mahu says:

  faci si sectiune cu driblinguri si il pui si pe mutu tot din meciul asta...cu driblingul de la corner :)

 • WooZie says:

  Cum dracu am reusit sa dam asa un jucator la schimb pentru Francesco Coco nu pot sa imi dau seama

 • seby says:

  De fiecare data cand ma gandesc ce ar fi putut fi Seedorf pt Inter ma ia cu necaz major. Mare pacat ca l-au dat insa mai ales cum si unde :|. Ba da' chiar asa slab a jucat perioada aia ca nu ma duce memoria asa bine. Stiu ca Cuper, care nu accepta altceva inafara 442ului plat si batranesc (Ranieri stie!), l-a tras in banda si nu-i placea acolo.

 • Ionut says:

  Eh, a jucat slab! Ce-ai, mă? Sigur, nu trebuia să ia vreun Balon de Aur şi nici nu-mi amintesc evoluţii cu adevărat memorabile, poate doar dubla aia cu juBe (să trăiască 1.000 de ani!), dar cu siguranţă nu era de dat. Şi oricum, nu e ca şi cum Coco, cel care a venit în locul lui, a fost un supertransfer :))

 • Casillas says:

  Ca o mica paranteza "INTER CAMPUS: A VOYAGE IN ROMANIA" :)
  http://www.inter.it/en/news/42534

 • Dan Mahu says:

  Dar mai era si povestea ca ar fi avut treaba cu nevasta lui ronaldo, milene si ca asta ar fi fost motivul plecarii la bbilan. Dar na...la o saptamana distanta, a plecat si ronaldo.
  Oriunde, tot femeia e vinovata :))))

 • Casillas says:

  La golurile memorabile a lui Seedorf pentru mine sunt cele 2 in meciul cu Juventus mai ales cel din min 91 de la 35 de metri in vinclu :)

Leave a Reply