follow

GOLURI MEMORABILE (93): ALDO SERENA VS. BOLOGNA

Pe 21 mai 1989, un Inter lansat spre Scudetto a distrus-o pe Bologna, chiar pe Dall'Ara, cu 6-0. Un scor atipic pentru Serie A, în special în acea perioadă, şi care i-a determinat pe cei de la Gazzetta dello Sport să titreze pe prima pagină "E' Inter champagne". Nerazzurri nu doar că dominau autoritar cel mai puternic campionat al lumii la acel moment, ci ofereau şi spectacol. Iar golul marcat de Aldo Serena, care a dus scorul la 3-0, o dovedeşte. Atacantul italian, care va termina pe primul loc în clasamentul golgheterilor la finalul sezonului, a plasat elegant mingea aproape de vinclu, finalizând astfel o acţiune la care au mai participat Matthaus şi Matteoli. La o săptămână după "setul" din Emilia-Romagna, Inter o învingea pe Napoli la Milano şi devenea campioană din punct de vedere matematic.

By Ionut Tataru with 6 comentarii

6 comentarii:

  • Jerry says:

    Apropo de goluri, poate aruncam si noi o privire mai atenta la Osvaldo, ca tot s-a certat cu aia de la Roma si va pleca la sfarsitul sezonului.

  • seby says:

    Pai daca parcheaza Icardi din vara nush ce nevoie ar fi de dansu'. Acu, mie-mi place Osvaldo si cred ca-i mai bun, cel putin momentan, decat Icardi insa n-ar mai avea loc. Odata luat Icardi se cer investitii in alte zone.

Leave a Reply