follow

GOLURI MEMORABILE (101): HERNAN CRESPO VS. MILAN

Acel Milan - Inter 3-4 din sezonul 2006/07 rămâne unul dintre cele mai intense dueluri din lunga istorie pe care o are Derby della Madonnina. Un meci de o frumuseţe rară, cu emoţii pe măsură, chiar dacă acestea s-au datorat, sau au fost cauzate, şi de arbitrul întâlnirii, care a decis să-l elimine total aiurea pe Materazzi imediat după ce fundaşul nerazzurrilor marcase pentru 4-1. Golul care a declanşat nebunia i-a aparţinut lui Hernan Crespo, argentinianul deschizând scorul cu una din celebrele sale lovituri de cap, după o lovitură liberă executată excelent de Stankovic.

By Ionut Tataru with 12 comentarii

12 comentarii:

 • GxG says:

  http://4.bp.blogspot.com/-vCRQ1yCjpeE/UJNhOCdWieI/AAAAAAAAAQA/fGq5xmk6ypU/s320/VSELQ.gif

 • WooZie says:

  Offtopic. Ce e cacatul asta de tot citesc cu Isla la noi in co-proprietate cu juventus?


  Nu e cam aiurea pentru noi? Adica daca vine la noi si joaca de la rupe, ajunge inapoi la juventus pentru ca sa fim seriosi intr-un bidding war cu juventus am pierde ca nu avem noi banii lor.

  Sper sa ma insel dar poate sa ma lamureasca va rog cineva?

 • seby says:

  Daca Isla va ajunge la noi cu siguranta formula nu va fi cea de coproprietate cu aia.

 • Ionut says:

  juBe şi Udinese au prelungir coproprietatea pentru Isla. Dacă el ajunge la Inter o va face fie împrumut, de la juBe, care are drepturile de joc asupra lui, fie după ce Inter cumpără alea 50% ale lui juBe.

  Seby, vezi Twitter-ul acum?

 • Jerry says:

  Problema nu e cum va ajunge Isla la noi, ci daca mai poate si e potrivit pentru sistemul lui Mazzarri.

  Ok, a jucat in 3-5-2 si la Udinese, dar a facut-o mai mult ca mijlocas, nu in banda. Iar cand a jucat in banda, ramanea uitat prin atac.

  Totusi, imi place si, cum vad ca sansele sa-l luam pe Zuniga sunt tot mai reduse, il va un transfer interesant. Numai ca vizita medicala ar trebui facuta la sange.

  Altfel, mi-ar parea interesanta tranzactia aia in care Pereira e cedat la Tottenham, iar Kolarov adus la noi sa-l inlocuiasca. :d

 • nerazzurr says:

  Oricum parem ca de obicei neputiciosi in transferuri...mie asa mi se pare..pe Naingolan probabil o sa l ia Roma iar la Isla e incurcatura...numai tinte de astea avem noi...nu mai zic de Paulinho ala....

 • deki says:

  Normal ca as vrea sa vina Kolarov in locul lui Pereira dar nu stiu de ce cred ca Pereira cu Mazzarri antrenor va face un sezon excelent...

 • Jerry says:

  @nerazzurr: e inca devreme pentru mercato, nici nu s-a deschis inca oficial perioada de transferuri. In orice caz, nu ne-am miscat rau pana acum. Mai e nevoie de jucatori, dar e in regula pana acum.

  Altfel, Nainngolan ala e bun, dar acum ii facem jocurile lui Celino cu razboiul asta cu Roma. E bun indonezianul, dar pentru o suma anume...

  Paulinho vad ca se tot cere la Inter. Cum s-a intors roata asta ;) Totusi, as vrea sa-l luam :d

Leave a Reply