follow

JONATHAN A MARCAT CEL MAI FRUMOS GOL AL INTERULUI ÎN SEZONUL 2012/13

Sondajul privind cel mai frumos gol marcat de Inter în sezonul 2012/13 s-a încheiat, iar câştigătorul este unul surprinzător şi nu prea. Reuşita lui Jonathan din returul semifinalei de Coppa Italia cu Roma, care a dat senzaţia că nerazzurri se pot califica în ultimul act, s-a impus în cursa aproape umăr la umăr cu două goluri înscrise de Rodrigo Palacio, liderul marcatorilor pentru Inter.Cu tot respectul pentru acţiunea creată de Jonathan, la care au mai participat Alvarez şi Rocchi, alţi doi jucători puternic contestaţi de fani, faptul că brazilianul este câştigătorul acestui sondaj reprezintă încă o dovadă că Inter a avut un sezon pe care preferăm să-l uităm cât mai repede.

Altfel, de remarcat că Jonathan continuă tradiţia braziliană în deja obişnuintul sondaj de la final de stagiune, două din precedentele trei ediţii, 2010 şi 2012, fiind câştigate de Maicon. Măcar din punctul ăsta de vedere, Jonathan e noul Maicon

Pe poziţia a doua s-a clasat golul maradonian marcat de Palacio împotriva Sampdoriei, podiumul fiind completat de o altă reuşită a argentinianului, cea din partida de pe teren propriu contra Cataniei. Ultimul, respectiv primul gol al sezonului pentru Trenza în Serie A.

Mai jos puteţi vedea cum au fost distribuite voturile (click pe imagine pentru mărire).

By Ionut Tataru with 3 comentarii

3 comentarii:

Leave a Reply